How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Edward(robert pattinson)

whitelily8

gözler kalbin aynasıdır..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
445
0
96
Diğer
kızlar çoğu arkadaşların fotolarında gördüğüm edwardın resmi, bende beğeniyorum ama ben robert pattinsonu değil filmdeki haliyle edwardı beğeniyorum rolü bakışı duruşu herşeyiyle kitaptada filmdede etkiledi beni peki sizin düşünceniz nedir nasıl etkilendiniz filmmi?kitapmı?

işte burası bizim sayfamız kızlar edwardın fotolarını görmek isteyenler albümüme bakabilirler:)

off herşeyiyle çok etkileyici aslında begendiğim bi yüz şekli yada yüz hattı yok ama çok etkiliyo beni helede gözleri...

canım bu arada albüme bakın demişin gerçekten hepside çok süper özelliklede edward albümü yerimsenibenhepsini nerden buldun kızzz

araştırdım işte her deliği :)))))) geliyooooooooo geliyooooooo haziranda geliyooo edwardla buluşmaya az kaldı ...........

kızz eda ben bu jacobuda(kurt oğlan) beğenmeye başladım:kedi: şimdi cicim bu ayıp olurmu yani ihanet sayılırmı kızzz
bu kurt oğlanın sevgilisi kim biliyonmu kızz şu yabancı şarkıcı taylor swift :bbo:işte o bizede allahım yakışıklılardan nasip eylese :Saruboceq:şansa bak kızın yaaaa

hııı sen taylor lautner den bahsediyosun yok canım yok sonuçta sadece beğeniyosun ne sevgilin nede eşin bişicik olmaz yanikaydirigubbakcemile3
valla canım sevgili değiller herhalde onlar beraber valentine's day filminde beraber oynuyorlar ordanda olabilir yani
bak hatta filminden bir kesit fotosu
Valentines-Day-52.jpg

Back