EDP parfümlerinden en güzel-kalıcı olanı hangileri

kimzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
116
3
46
Konya
saatlerce etkisini kaybetmeyen ağır ve kalıcı bir o kadarda güzel bir parfüm arıorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

geçenlerde avm de bayanın biri geçti yanımdan o nasıl güzel bi parfümdü çok keskin ve güzeldi resmen ağzım sulandı kokudan şahaneydi,çok pişmanım sormadığıma öle bi parfüm arıorum kesin şekerli bi parfümdü ama hiçbi fikrim yok ne olduğuna dairCADIARZU

Son düzenleme:
Oriflame-ametyhst fatale
Mor şişe
Çok beğenilen bi kokudur

Kalıcı güzel ve en sexi kokular bana göre Naomi Campbell,Gucci Rush(keskindir ve tam bir kadın kokusu),Escada magnetic beat(şekerli değildir bu acayip güzel), bunlara bir bak parfümerine gittiğinde.Yalnız açık alıyorsan açık parfüm markalarının bazıları orjinal kokularla hiç alakalı olmuyor. Bende açık kullanıyorum ama parfümcümde orjinal kokularda var ve neredeyse birebir aynı oyüzden benim saydıklarım senin aldığın markada aynı kokmayabilir canım belirteyim. a.s.

bulgari jasmin noir bayılıyorum o kokuya ilk sıktığında değişik gelio ama yarım saat snra falan çok güzel kokuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…