- 27 Eylül 2017
- 12
- 2
- 29
-
- Konu Sahibi orheusmddd
Bende fal delisiyim falan inanma falsız kalma demişler çok falci ya gittim deli paralar gidiyor hiç gerek yok bir uygulama buldum gerçek falci lar da bakıyor ücretsiz de bakiliyor uzman falci indirin derimBilen kimse yok mu
Genelde öyle oluyor canım geçmişi az çok hepsi biliyor ama gelecek için beklentileri karşılamıyorlar bu fal uygulamasına sardım bu ara falci lari da iyi bir kaç tanesine baktırdımEdirne de çağdaş diye birisine gittim geçmişle ilgili çok şey bilmesine rağmen gelecek olarak baktıkları çıkmadı
Sevgi dediginiz bayan telde de bakarmiSevgi abla diye birine baktırdı arkadaşlar edirne merkezde evinde bakıyormuş ama arkadaşların söylediğine göre kadın efsane fal bakıyormuş
Merhaba rica etsem sevgi hanımın adresini numarasını vs paylaşabilir misinizSevgi abla diye birine baktırdı arkadaşlar edirne merkezde evinde bakıyormuş ama arkadaşların söylediğine göre kadın efsane fal bakıyormuş
Bulan yokmu teliMerhaba rica etsem sevgi hanımın adresini numarasını vs paylaşabilir misiniz
Maalesef hala bulamadım. Melahat varmış çok ünlü mahallesine kadar buldum internetten mahallesindeki bakkalı buldum aradım artık bakmıyormuş... sevgiyi bulabilsem hafta sonu gideceğiz ama bulan olursa paylaşırsa çok sevinirim. Ben bulursam ben de paylaşırımBulan yokmu teli
Twitter’dan kime nasıl baktıracağızTwitter dan baktirsaniza hem cok uygun hemde cikiyor dedikleri
Birsuru falci var iyi olan arastirip kafana yatana baktir eftyle para gonderiyorsun wpden bakiyorTwitter’dan kime nasıl baktıracağız
Daha önceden 3-4 kere yüksek miktarlara telefondan baktırdım rezillikti. O yüzden böyle internet yollu ve telefon benzeri şeyler istemiyorum yüz yüze tercihimBirsuru falci var iyi olan arastirip kafana yatana baktir eftyle para gonderiyorsun wpden bakiyor
Benimki verimliydi bi de 5tlye fln bile bakan var cok pahali degillerDaha önceden 3-4 kere yüksek miktarlara telefondan baktırdım rezillikti. O yüzden böyle internet yollu ve telefon benzeri şeyler istemiyorum yüz yüze tercihim
Bir bakayım Twitter’a o zaman normalde İstanbul’da yaşıyorum burda bir çok kişiye baktırdım yeniBenimki verimliydi bi de 5tlye fln bile bakan var cok pahali degiller
Hatayda bir kadın var kader baktirdin miBir bakayım Twitter’a o zaman normalde İstanbul’da yaşıyorum burda bir çok kişiye baktırdım yeni
Birilerini arıyorum
Hayır adı ne telefondan mı bakıyor gitmek mi gerekiyorHatayda bir kadın var kader baktirdin mi
Telden bakıyor 50 tl ben zaten eskisehirdeyimHayır adı ne telefondan mı bakıyor gitmek mi gerekiyor