Edirne Fal

Edirne de çağdaş diye birisine gittim geçmişle ilgili çok şey bilmesine rağmen gelecek olarak baktıkları çıkmadı

Edirne de çağdaş diye birisine gittim geçmişle ilgili çok şey bilmesine rağmen gelecek olarak baktıkları çıkmadı
Genelde öyle oluyor canım geçmişi az çok hepsi biliyor ama gelecek için beklentileri karşılamıyorlar bu fal uygulamasına sardım bu ara falci lari da iyi bir kaç tanesine baktırdım

Sevgi abla diye birine baktırdı arkadaşlar edirne merkezde evinde bakıyormuş ama arkadaşların söylediğine göre kadın efsane fal bakıyormuş

Merhaba rica etsem adresini yada telefon numarasını öğrenebilir misiniz biz İstanbul’dan gitmek istiyoruz bu hafta sonu

Bulan yokmu teli
Maalesef hala bulamadım. Melahat varmış çok ünlü mahallesine kadar buldum internetten mahallesindeki bakkalı buldum aradım artık bakmıyormuş... sevgiyi bulabilsem hafta sonu gideceğiz ama bulan olursa paylaşırsa çok sevinirim. Ben bulursam ben de paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…