Edirne Ak Gençlik katliamı övdü: ‘Ankara merkez patlıyor herkes’

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Edirne Ak Gençlik katliamı övdü: ‘Ankara merkez patlıyor herkes’
http://sendika7.org/2015/10/edirne-ak-genclik-katliami-ovdu-ankara-merkez-patliyor-herkes/
HDP Edirne İl Bşaknalığı’nın binasına giren AKP’liler durvarlara “Ankara merkez patlıyor herkes” yazdı

HDP Edirne İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya gece geç saatlerde giren kimliği belirsiz kişiler bina içinde bulunan duvarlara, 10 Ekim’de Ankara’da patlayan bombaları destekleyen Ak Gençlik imzalı yazılar yazdı. HDP binasına girenler duvarlara “Uzun Adam’ın izinde”, “Uçmak İsteyen Toplansın Ak Gençlik”, “Kürdün iyisi boomlayanı Ankara merkez”, “Ankara merkez patlıyor herkes” gibi yazılar yazdı.

HDP Edirne İl Başkanlığı’nın karşısında bulunan AKP İl Başkanlığı bulunuyor.

Emniyetle görüşen HDP’liler ise ilginç bir yanıt altı. Polisler, aynı cadde üzerinde karşılıklı bulunan AKP il binasının çevresinde bulunan mobeselerinin, HDP il binasının görüntüsünü alacak bir görüş açısına sahip olmadığını belirtti.

Sendika.Org

AKP de yapmış olabilir, olmayabilir de. Şimdi artık birbirine çamur atmak moda.
Bugünün siyasetinde güvenilir bir liman yok maalesef.

Yazılar çok çirkin, bu yazıların tüm partiye mal edilmesi ya da edilmemesi konuşulması gereken en son şeydir, ortada bir nefret, bir ırka öfke var.
Teröre öfke, teröre destek verenlere öfke olsa anlarım, terör çok canlar aldı, çok şehit verdik, teröre öfke duymayacağızda neye öfke duyacağız? Ama terör yüzünden bir ırka nefreti anlamam mümkün değil.
Yöneticiler bu öfkeye dur demezse aylardır yazdım yine yazıyorum, bu ülkede kardeşler birbirini öldürür:KK43:
Bu nefret büyüyor, halk birbirine girecek görmüyorlar mı:KK43:

Son düzenleme:
insanlık namına ne kaldı bu ülkede bazen gerçekten mrk ediyorum
birileri ölüyor diye diğer birileri bununla seviniyor
utanmasalar zil takıp oynayacaklar
yazık ya!!
ölenlerde insan ölenlerde ana baba yavrusu
sizin zihniyetinize..

X