How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

edet öncesi gelen kahverengi kanama... yardım lütfen.

rehal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
407
0
116
Amasya
arkadaşlar adetime henüz 5 gün kala kahverengi kanamam geldi sebebi nedir? lekelenme şeklinde.

selam.
benim yaklaşık 7-8 aydır adetimden 3 gün önce kahverengi lekelemem geliyordu. Yumurta kalitesi bozuk olunca gelir diye duymuştum, doktora gittim. doktor muayenemde her şey normal sıkıntı yok olağan bi şey demişti. böyle olan arkadaşlarım da var. bünye meselesi yani. ama sen yinede doktora git için rahatlasın..

selam.
benim yaklaşık 7-8 aydır adetimden 3 gün önce kahverengi lekelemem geliyordu. Yumurta kalitesi bozuk olunca gelir diye duymuştum, doktora gittim. doktor muayenemde her şey normal sıkıntı yok olağan bi şey demişti. böyle olan arkadaşlarım da var. bünye meselesi yani. ama sen yinede doktora git için rahatlasın..

yarın sözde gidecektik. ama gidemeyeceğim. çünkü işlerim çıktı. nolacak bilmiyom.

Bende de bir dönem oluyordu bu durum, hatta doktora gitmeye oldukça korktum.
Araştırmalarım sonucunda büyük ihtimalle çikolata kisti olabileceğini görünce hepten doktora falan gidemedim, üzüleceğim diye.
Çünkü çikolata kisti belirtileri arasında geçiyor bu durum hatta en önemli belirtisiymiş.
Ama gelin görün ki 3,4 ay sonra kendi kendine düzeldi ve kesildi.
Hala bilmem ne olduğunu:1:
Siz benim gibi yapmayın, mutlaka gidin ve öğrenin.

düşük sonrası ikinci adedim bu. ondamıdır bilmiyorum. şu an edetteyim zaten. 15 gün önce rahim filimim çeildi kist vs bir rahatsızlık yok dedi doktor.

Back