• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Edebiyat sınavı

ilayda1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
15
0
36
İstanbul
Öncelikle herkeze merhaba.Biz ilk edebiyat sınavımızı olduk.Sorumlu olduğumuz kitap ise 9. Hariciye Koğuşu idi.Kitapla ilgili soru şu:Yazar Nüzhetin evleneceğini nasıl öğrenmiştir.Ben bu kitabı yazın okumuştum.Aralarına biraz baktım internettende özetine baktım.Cevabım ise Nüzhet yazara kart yollamıştır.Bu doğru cevap değil mi? Herkez yanlış diyor.Sinirim çok bozuldu.Soruda 15 puanlık.Dİğer bölümlerin hepsi doğru.Hatta bir bölümü sınıfda sadece ben doğru yapmışım...O soru içinde bir başka bölüm vardı yazarla Nüzhet arasındaki ilişkiyi açıklayınız diye.En azından o doğru olsa hocamız 7.5 puan verir mi? Şunuda söylemek istiyorum.Bir arkadaş doktorlar konuşurken öğrenmiş yazmış.Benim kitabımda öyle yazmıyordu hatta bir arkadaşım daha da bendede öyle yazmıyordu dedi.Hocamızda bakıcaz artık dedi... :5:

ben o kitabı taa 4 yıl önce okumuştum :6: ama nüzhet hep arkadan iş çeviriyordu aklımda kaldığı kadarı ile nüzhet kart atmamıştı canım çocuk kendisi öğrenmişti :89:

başarılar dilerim :12:

Back