• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eczanede bulunan organik makyaj ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ticaretin oldugu yerde organiklik kalmiyor. Bu sektorde calismistim oradan biliyorum:KK14:
gerçekten mi ya:110:bende dermakozmetik ürünler almaya başladım bu aralar çünkü diğer kozmetik ürünlerin hiç bir faydasını görmedim eczane ürünü almaya başladım işte lara posay bioderm vs gibi. allıkta almak istiyordum organik olsun diye ama bi de pahalı gerçekten ne fark var acaba kozmetiklerle diye düşünüyorum açıkcası

İçerikleri farklı diğer ürünlere göre diye biliyorum.inceleyin derim..ben yağ kullanıyorum organik,cildime ne sürdüğümü bilmek adına organik olanları tercih ediyorum açıkcası...krem değil de yağları daha cok kullanıyoum.kremler yağlara göre daha içerik bakımından oynanmış gibi geliyor bana..

ben bi ara dermokozmetiğe fena sarmıştım özellikle p.formulanın ürünlrini kullanıyordum paraben falan içermemesi nedeniyle çene bölgemde ve burun kenarlarımda seboreik dermatitim olduğu için bu tür ürünler tercih ettim birkaç tane pudrasını,fondotenini,bb kremini,allığını filan aldım iyi paralara cildime bi süre yararlı oldu kızarıklıklar bile oluşmadı fakat sık kullanımda cildim yine eskiye döndü hatta ne zaman pudrasını sürsem cildim kabarmaya başladı ve onca param boşa gitti yani:KK47:

Back