Eczane sisteminden bütün hastane kayıtlarımıza erişebilirler mi😯

Toyumvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
1.299
524
25
Ya şu an aklıma geldi görümcemin kocası eczacı. Ben tedavi ile hamile kaldım. 36 haftalık gebeyim. Hamileliğimi öğrenince eşimin ailesi otururken onlarada müjdeyi verdik. Annesi “ben size demedim mi bunlar hastaneye gitti” dedi. Ben şoka girdim kp orda oldugu için konuşmadım. zaten kv tebrik felan etmedi. Görümcem o zamanlar bana imada bulunuyordu. -şu komşunun gelininin çocugu olmuyomuş herkesten gizli tedavi oluyor. Şu gelinin de çocugu olmuyormuş. Sen çocuk yapmazsın heralde gibi durduk yere laf laf laf.
Ben bunlardan gizli hastanelere gidiyordum. Merkeze gittim felan diyordum bizde o tarafa geldik göremedik seni diyorlardı.
Benim tedavi gördüğümü bu enişte karısına söylemiş ve herkes biliyorsa direkt dava açacağım. Nerden öğrenebilirim. Bu eniştnein karısıyla konuşmuyorum zaten moralim bozuldu kesin her şeyin farkındaydılar 🥺🥺 eğer böyle bir durum varsa bunu kanıtlamam lazım. (Bir kere bundan yıllar önce bi ilacı ondan almıştık öylelikle tc numaram onda var)

Giremiyorlar diye biliyorum biz bir kez eczaneye gittiğimizde reçete kodunu istediler kağıdı kaybetmişim ben e nabızdan girip reçete numarasını bulup söylemiştim.

Giremiyorlar diye biliyorum biz bir kez eczaneye gittiğimizde reçete kodunu istediler kağıdı kaybetmişim ben e nabızdan girip reçete numarasını bulup söylemiştim.
Geçen gün konuşurlarken eniştenin bizim her şeyimizi görebildiğini e devletimize bile girdiğini söylediler laf arasında. İnşallah giremiyorlardır.

Sisteme kimin girip baktığı görünüyor e-nabızdan. Bir de ayarlardan erişim kısıtlama var. Herkes erişebilir seçili değilse göremez.

Şüpheli hareketlerden dolayı tahmin yürütmüş olabilirler. Annem de bazen kesin şuraya gittiler diyor biri için, ben ne alakası var diyorum. Sonra haberi geliyor ki doğru tahmin etmiş.

Sisteme kimin girip baktığı görünüyor e-nabızdan. Bir de ayarlardan erişim kısıtlama var. Herkes erişebilir seçili değilse göremez.

Şüpheli hareketlerden dolayı tahmin yürütmüş olabilirler. Annem de bazen kesin şuraya gittiler diyor biri için, ben ne alakası var diyorum. Sonra haberi geliyor ki doğru tahmin etmiş.
Eşimle gezmeye giderken hastaneye gittik genelde. O test yaptıgımız günde alışverişe gittik elimizde dolu geldik nasıl bunu söyledi anlamadım

Ben eczacıma ilacımı bir daha ne zaman yazdırabilirim, reçete tarihi ne zaman gelecek diye whatsapptan sorabildiğime göre belli başlı bazı bilgilerimize ulaşabiliyor olmaları lazım.

Hayır anlamadınız. Bu bizim ailedekilerin e devletine giriyormuş. Bunlar ona randevu felan aldırıyo ilaç aldırıyor.
Ben de kayınpederimin eşimin annemin e devletlerine girebiliyorum ama şifresini bilmeyen kimse kimsenin e devletine giremez e nabıza da doktorlar girebiliyor laboratuvar çalışanları girebiliyor diye biliyorum eczacı sanmıyorum.

:KK62:Cümleye dikkat diyorum, KV fikrini belirtmiş bence yani yani ben bunları dikizledim bunlarda bir iş vardı gibi.

Konuya geleyim eczacı nasıll hastane sistemine girsin, mümkün değil.

Bunların hepsini geçtim, ona neymiş ki ona ne girip çıkıyormuş tövbe est :KK51: Dümdüz sana ne deseydiniz keşke. Hala geç değil, aç enişteye telefon lafları sen mi yaıyorsun şunun bunun çocuğu de. Sonra da KVye söyle sana ne diye. Ne iğrenç insanlar

X