Maaşları asgari ücrettir sanmıyorum ki fazla versinler.Yakınımda eczane var ama çalışanlara ne kadar ücret alıyorsunuz vs gibi sorular sormaya utandım
+18, küretaj, hamilelikle ilgili bi konu değil. Tenezzül edip yorum yapacağını sanmam@Ferhans gelip anlatsın eczanede çalışıyordu
Hemşire değil mi o ya?@Ferhans gelip anlatsın eczanede çalışıyordu
Ceza yemiş+18, küretaj, hamilelikle ilgili bi konu değil. Tenezzül edip yorum yapacağını sanmam
Kesin hak etmiştirCeza yemiş
Hemşire değil mi o ya?
Açtığı bir konuda hemşireyim demişti,hatta Devlet hastanesi falan demişti.Çok şaşırdım şimdi,gerçi neyse Ferhans buKendi hesabının açıklamasında eczane teknikeri diye yazıyordu, demek ki kafasına göre takılıyor
Hesabına bak hala yazıyor şimdi bu profilini kapatmadan görAçtığı bir konuda hemşireyim demişti,hatta Devlet hastanesi falan demişti.Çok şaşırdım şimdi,gerçi neyse Ferhans bu.
Hangisi doğru acaba,gelince bir basın açıklaması yapması gerekiyorHesabına bak hala yazıyor şimdi bu profilini kapatmadan gör
Hangisi doğru acaba,gelince bir basın açıklaması yapması gerekiyor.
Yok,senin dediğin gibi zaten ama hangisi doğru acabaHesabına gir kendin bak ben ekran görüntüsü alayım da sonra değiştirirse hayır değil diyemesin
Hastanede memurum demiş ama hemşire diye hatırlıyorum,belki de ben yanılıyorumdurYok,senin dediğin gibi zaten ama hangisi doğru acaba.
Eczanede kalfa olarak calismaktan mi bahsediyorsunuz?Kızlar sağlıkla ilgili konulara,hastalık,ilaç isimlerine uzak değilim.Eczanede çalışma şartları nedir bilgisi olan var mı?Nöbet vs durumlar bı bayan için zor olurmu?
Liseden bir kız İstanbuş Bağcılar’da açtı. Ortak bir arkadaşımıza anlattığına göre sık sık kendi isteğiyle nöbete kalıyomuş, iyi kazanıyolarmış nöbette. Düğünü balayını (iyi yerdeydi ikisi de) hemen topladık ödedik bile diye anlatmışÜcretini bilmiyorum ama arkadaşım kendi eczanesini açtı, nöbet zamanları zor oluyor demişti hem kendi hem yanında çalışan kişi kadın olduğu için. Yine semte göre değişir tabii bizimki biraz garip gurup bi yerdeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?