• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eczane çalışma şartları

Pufy1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
225
304
103
37
Kızlar sağlıkla ilgili konulara,hastalık,ilaç isimlerine uzak değilim.Eczanede çalışma şartları nedir bilgisi olan var mı?Nöbet vs durumlar bı bayan için zor olurmu?

Yakınında bir eczane yok mu ?
Sabah 9 akşam 19 çalışırlar,değişmediyse..
Ayrıca nöbetçi olurlar pazar günleri sıra kendilerine geldiginde.
Yaz ve kis saatine göre düzenleme hakkı saklıdır pek tabi.

Yakınımda eczane var ama çalışanlara ne kadar ücret alıyorsunuz vs gibi sorular sormaya utandım 🙈

Ücretini bilmiyorum ama arkadaşım kendi eczanesini açtı, nöbet zamanları zor oluyor demişti hem kendi hem yanında çalışan kişi kadın olduğu için. Yine semte göre değişir tabii bizimki biraz garip gurup bi yerdeydi.

Kızlar sağlıkla ilgili konulara,hastalık,ilaç isimlerine uzak değilim.Eczanede çalışma şartları nedir bilgisi olan var mı?Nöbet vs durumlar bı bayan için zor olurmu?
Eczanede kalfa olarak calismaktan mi bahsediyorsunuz?
Eczaneler bolgesine gore degismekle birlikte genelde 8 30-18.30 calisir. Yeni baslayan biri asgari ucret alir. Ama tecrubesi arttikca maasi da yukselir. 10bin alan kalfalar var.
Nobetler yogun gecer. Ayda genelde 2 haftaici 1 haftasonu nobeti olur.
insanlarla cok fazla muhattap olmak zorundasin. Her zaman guleryuz ve sabir.
Temiz bir is. Eczacinla da anlasirsan keyifli olur.

Ücretini bilmiyorum ama arkadaşım kendi eczanesini açtı, nöbet zamanları zor oluyor demişti hem kendi hem yanında çalışan kişi kadın olduğu için. Yine semte göre değişir tabii bizimki biraz garip gurup bi yerdeydi.
Liseden bir kız İstanbuş Bağcılar’da açtı. Ortak bir arkadaşımıza anlattığına göre sık sık kendi isteğiyle nöbete kalıyomuş, iyi kazanıyolarmış nöbette. Düğünü balayını (iyi yerdeydi ikisi de) hemen topladık ödedik bile diye anlatmış

Back