Eczacı ve Dr arkadaşlar acil cevap lütfen....

Pembehayaller88

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
81
16
18
Tuzla
Aşırı derecede midemde gaz olduğu için önce talcid içtim aradan kırk elli dk geçtikten sonra da kalbim hızlı çarptığı için dayanamadım yarım dideral içtim. İki ilacı aynı saat içmenin bir zararı olur mu?

Bildigim kadariyla olmaz. Ben farkli mide ve kalp ilaclarini yakin saatlerde iciyorum bir sorun yok ama burda baska bir sorun var, uykuya yakin dideral icilmez

Aslında adet olduğum zaman oluyor bu aşırı carpintilar uykumdan uyandım ve mecbur kaldım içmeye. Daha önce içmiş olabilirim yatmadan hatırlamıyorum
Kansızlık sebebiyle veya tansiyon düşmesinden de olabilir. Adet zamanı malum kan kaybı var. Beni yatarken rahatsız ediyor, özellikle soluma döndüğümde. Kaygıdan olmayabilir yani.

Kansızlık sebebiyle veya tansiyon düşmesinden de olabilir. Adet zamanı malum kan kaybı var. Beni yatarken rahatsız ediyor, özellikle soluma döndüğümde. Kaygıdan olmayabilir yani.
Aslında hormonlar yüksek seviyeye çıkıyor en çok yumurtlama dönemi ve adette okuyor bu bı çözüm bulmuş değilim henüz. Kan değerlerim iyi vitaminlerini bilmiyorum ama

Belli ki psikolojik de fahatsizliklarinjz var panik atak vs gibi bence bir uzmana görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…