- Konu Sahibi Pembehayaller88
Aşırı derecede midemde gaz olduğu için önce talcid içtim aradan kırk elli dk geçtikten sonra da kalbim hızlı çarptığı için dayanamadım yarım dideral içtim. İki ilacı aynı saat içmenin bir zararı olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildigim kadariyla olmaz. Ben farkli mide ve kalp ilaclarini yakin saatlerde iciyorum bir sorun yok ama burda baska bir sorun var, uykuya yakin dideral icilmezAşırı derecede midemde gaz olduğu için önce talcid içtim aradan kırk elli dk geçtikten sonra da kalbim hızlı çarptığı için dayanamadım yarım dideral içtim. İki ilacı aynı saat içmenin bir zararı olur mu?
Neden içilmez her zaman içmiyorum açıkçası sadece çok çarpıntım olduğunda anksiyete için yani.Bildigim kadariyla olmaz. Ben farkli mide ve kalp ilaclarini yakin saatlerde iciyorum bir sorun yok ama burda baska bir sorun var, uykuya yakin dideral icilmez
Evet anksiyetem var sıkıntı olmaz dimi eminsinizSıkıntı olmaz.panik atak varmi sizde.
Uykuda nabiz zaten duser, o yuzden nabiz yavaslatici ilaclar gece icilmez pek (istisnalar disinda)Neden içilmez her zaman içmiyorum açıkçası sadece çok çarpıntım olduğunda anksiyete için yani.
Bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Etkisi ne kadar sürüyor acaba şimdi de uyuyamam hayattaUykuda nabiz zaten duser, o yuzden nabiz yavaslatici ilaclar gece icilmez pek (istisnalar disinda)
Gece yatmadan daha önce hiç aldınız mı,ilk miEvet anksiyetem var sıkıntı olmaz dimi gece
Daha onceden bi sey olmadigina gore yine olmayacagini dusunup gonul rahatligiyla uyuyabilirsiniz aslindaBunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Etkisi ne kadar sürüyor acaba şimdi de uyuyamam hayatta
Aslında adet olduğum zaman oluyor bu aşırı carpintilar uykumdan uyandım ve mecbur kaldım içmeye. Daha önce içmiş olabilirim yatmadan hatırlamıyorumGece yatmadan daha önce hiç aldınız mı,ilk mi
Uyuyun, daha onceden bi sey olmamis neticede.Ben şimdi uyumamali miyim
Tamam da hatırlamıyorum ki içmemiş de olabilirim ne olabilir kiUyuyun, daha onceden bi sey olmamis neticede.
Korkmayin o kadar ciddi bi sey olmaz, rahat olun. Yani en özet haliyle bu sebeple ölmezsinizTamam da hatırlamıyorum ki içmemiş de olabilirim ne olabilir ki
İki ay önce bebeğimi kaybettim ve bu hale geldim hep bir panikKorkmayin o kadar ciddi bi sey olmaz, rahat olun. Yani en özet haliyle bu sebeple ölmezsiniz
Kansızlık sebebiyle veya tansiyon düşmesinden de olabilir. Adet zamanı malum kan kaybı var. Beni yatarken rahatsız ediyor, özellikle soluma döndüğümde. Kaygıdan olmayabilir yani.Aslında adet olduğum zaman oluyor bu aşırı carpintilar uykumdan uyandım ve mecbur kaldım içmeye. Daha önce içmiş olabilirim yatmadan hatırlamıyorum
Aslında hormonlar yüksek seviyeye çıkıyor en çok yumurtlama dönemi ve adette okuyor bu bı çözüm bulmuş değilim henüz. Kan değerlerim iyi vitaminlerini bilmiyorum amaKansızlık sebebiyle veya tansiyon düşmesinden de olabilir. Adet zamanı malum kan kaybı var. Beni yatarken rahatsız ediyor, özellikle soluma döndüğümde. Kaygıdan olmayabilir yani.
Belli ki psikolojik de fahatsizliklarinjz var panik atak vs gibi bence bir uzmana görününAşırı derecede midemde gaz olduğu için önce talcid içtim aradan kırk elli dk geçtikten sonra da kalbim hızlı çarptığı için dayanamadım yarım dideral içtim. İki ilacı aynı saat içmenin bir zararı olur mu?