Eczacı korkuttu

oLe_oLe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
96
0
Arkadaşlar geçen gün bir eczaneye girdim ve cilt analizi yaptırdım.Cildim karma.Gözeneklerim genişmiş,alnım lekeli ve sertmiş.Ne önerirsiniz dedim senin temizleme sütü kullanman gerekiyor dedi. Marka olarak sadece vichy önerdi.Eczanede satılan yüz temizleme ürünleri kullanmalıymışız çünkü kozmetikçilerde satılanlar(neutrogina,nivea,clean and clear,olay vs.)'ın içinde azda olsa deterjan varmış ve bu yüzden yüzünde uzun vadede bozukluklara yol açarmış.Sizce ürün satmak için mi bunları söyledi yoksa doğruluk payı var mıdır? Vichy alacaktım ama fiyatı epey tuzlu geldi...Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
zararlı içerikler hakkında bilgi sahibi olup ürünlerin içeriklerini okuduğunda vichy'de de olay, neutrogena vsde de zararlı içeriklerin olduğunu farkedeceksin. zararlı içeriklerden kaçınmak istiyorsan sertifikalı doğal ürünleri tavsiye ederim sana. ben burt's bees'den çok memnun kaldım (özellikle gece kremi), boynerlerde var. onun dışında rare blossom, blossom village gibi markalar var, kullanmadım ama bu markaların da sertifikalı olduğunu biliyorum.

bence sadece ve sadece eczanelerde satılan ilaç gibi denetimden geçen ürünler satın alınmalı,
Bence fiyatlara aldanma, emin ol çok da pahalı değil, çünkü alınan ürünler çok uzun süre gidiyor.

kendi ürününü satmak istemesi normaal ama vichydende şikayetçi olan çok kişi var ona ne diyecek acaba

arkadaşım eczenelerdecilt analizi yapanbayanlar eczacılar değil bu vichy gibi markaların tanıtımlarını yapma amaçlı anlaşmalı kişiler cildinin tabi ki günlük bakıma ihtiyacı var ama bunu illa ki vichy sağlar değil cildine uyanı kullanmak en doğrusu ama denildiği gibi ben de marketlerde satılan nivea,clean&clear gibi ürünleri tercih edenlere şaşırıyorum yani cilt sonuçta bakım yapayım derken daha da kötüleştiren ürünler bunlar vichynin ürünlerini ben de kullanıyorum memnunum pahalı die düşünme bi jelini 6 aydır kullanıyorum ben ve hala daha bitmedi sürekli kullnmama rağmen ama sertfikalı doğal ürünlerden yanayım ben de biraz tuzlular ama en iyi bakımı onların yaptığını düşünüyorum elimdekileri bitireyim doğal ürünler alıcam ben de zaten sivilce problemim de var doğal ürünleri tercih etmek en mantıklısı..

X