Gelinlik Modelleri Ecrin moda evi mi Elif Akyüz mü? acil yardım!!

eflatunum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
6
0
36
İstanbul
kızlar haziranın 16'sında düğünüm var.bugün ilk kez fatihteki gelinlikçilere baktım.arkadaşımın tavsiyesiyle elif akyüz moda evine gittim ve pronoviasın alcanar modelini orjinal fransız danteli 2.250 ye dikebiliceğini söyledi.işini bilen bi bayana benziyodu.gelinlikçiler çarşısındada ecrin moda evini beğendim.teşhirdeki gelinlikleri tarzım olmamakla birlikte dikişleri güzeldi.ilgilenen bayan tam olarak ne istediğimi anladı ve konuşmalarına çok ikna oldum.toplam 2 prova yapıyomuş bana çok az geldi.elif akyüzde 4 prova yapıyomuş.ikisi arasında çok kararsız kaldım.sizce hangisine diktiriyim?daha önce bu modaevlerinde diktirip memnun kalan yada hayal kırıklığına uğrayan var mı?

merhaba canım;
benim de haziranın 17'sinde düğünüm..
ben de aynı şekilde dolaşıyorum..
neslihan platin ve şahin moda evini beğendim..
ikisi de fatihteki diğer gelinlikçilere göre daha kaliteli..
ben de alcanar modelini istiyorum bu arada..

neslihan platin 2800
şahin moda evi 2250

fiyat verdi,

diktirmeden önce ikisine de uğramanı tavsiye ederim..
ben de bu hafta sonu kararımı vericem, ikisinden birinde diktiricem..
umarım işine yarar bilgiler olmuştur, şimdiden mutluluklar dilerim

çok tesekkürederim canım ilgin için.benim bi arkadaşımda geçen sene gelinliğini neslihan platine diktirip çok memnun kalmıştı.bende yarın son bi kez daha dolaşıp kesinleştiricem nereye diktiriceğimi.ama neslihan platine bakmadan kararımı vermicem.şahin modaevinin dikimini,vitrinini falan bende çok begendim fakat içeriye girdiğimde kapalı bi bayan ilgilendi benimle ve sanırım bu işlerden anlamıyodu yani şöyle yaparız böyle yaparız diye ikna etmedi beni.galiba tasarımcı yada terzi degilde sadece satış danışmanıydı ve bilgisi yoktu.oyuzden yrn orayada tekrar gidip konuya daha hakim biriyle görüşücem.bide nüans modaya bakmayı düşünüyorum.aslında ben gelinlik modelimdede gelgitler yasıyorum pronoviasın alcanar modeli ile berlin modeli arasında kararsızım.yani uzun kuyruklu uzun duvaklı sırf dantel ve daha romantik olan hafif balık kız modelinide seviyorum ama gelinlik deyince insan birazda olsa kabarık tüllü bişey olsun istiyo.diğer balık kız modeli gelinlikten çok gece elbisesi gbi duruyo.ama onunda bi asilliği var.çok kararsızım yaa

bende model konusunda kararsızlık yaşıyorum, zaman daraldıkça stresim de artıyor sanki hiçbişey yetişmicek gibi geliyor, Allah yardımcımız olsun
şahin modaevinin ülkü çarşısında alt katta yeri var, orada bi model gördüm ben de mankenin üzerinde..çok değişik ve çok güzel geldi..
alcanarla ikisi arasında gidip geliyorum, alcanar modelini yine aynı pasajın içindeki yasemin modaevinde görebilirsin..
ikisinin de kalıpları çok başarılıydı
balık modeline gelince bende ince yapılıyım niye düşünmüyorsun diye soruyorlar, tabi zevke göre değişir ama benim tercihim pronoviasın alcanar, jenny modellerine yakın..
bu arada mail adresini atarsan geçen yıl şahin moda evinde dikilmiş bir gelinliği gönderebilirim sana, belki yardımcı olur

görüşmek üzere, irtibatı koparmayalım

canımm gelinliğime ve nerede diktiriceğime karar verdim ben:) pazar günü gelinlik işini bugün halledicem artık diye sabahın dokuzunda düştüm yollara fatihe gidincede sonuç tam bir hüsran oldu bütün gelinlikçiler kapalıydı.bikaç vasat yer açıktı bide hasret modayı bilirsin vitrninde abartılı taşlı modeller olan moda evi:) baktım heryer kapalı istemeye istemeye hasret modaya girdim.tasarımcıları ceylan hanım var istediğim modeli,kararsızlıklarımı anlattım ve ne istediğimi okdr iyi anladıki ben bu gösterdiğinden dahada iyisini dikicem sana dedi.kesinlikle kötü bi süprizle karşılaşma ihtimalin yok dedi.senin modelin sade olduğu için malzemenin kalitesi ve dikiş ön plana cıkartıcak senin gelinliğini ve şıklığın detaylarda olucak su gibi bi gelin olucaksın dedi:)tül olarak ipek tül kullanıcak ve küçük bi tarlatan kullanarak tülle kabartıcak gelinliğimi.dantelide orjinal fransız danteli kullanıcak ve istersen dantel almaya birlikte giderz sen seçersin dedi.moda evi olarak dantel konusunda asla sıkıntı yaşatmayız dedi.ve 2500 tl ye bıraktı fiyat olarak.buarada benim istediğim alcanarın kayık yakası,uzun kuyruklusu ve uzun dantel kollusu olucak:)sülün gibi zarif bişey olsun istiyorum:)eger moda evine karar vermediysen hasret modada ceylan hnmı tavsiye ederim hatta gidicegin gün söylersin senin için konuşurum aynı fiyata indirir.buarada ben daha gelinlikten vs başımı alamadığım için beyaz eşyalar haricinde hiçbi eşya bakamadım ve aynen hiçbişey yetişmicekmiş gbi geliyo banada.nişanlımda çok pimpiriklisin çok detaycısın eşyasız kalıcak degılız abartma fln diye kızıyo:) erkeklerin bu rahatlığı iyice strese sokuyo gelinleri:)
bencede cnm irtibatı kopartmayalım.ama ben yeni üye oldum siteye özelden nsl msj atıcagımıda bilmiyorum:)sen bana özelden gönder mailini ben ekliyim seni:)

Merhaba Eflatunum;

Sevindim gelinlik işini hallettiğine; ben de geç kaldım..bu hafta sonu halledicem inşallah ama henüz modele de karar veremedim ki..
Bu arada Alcanar'ın kayık yakalısı ve uzun kollusu demişsin yoksa senin de nişanlın bnmki gibi muhafazakar mı? :)
Benim bikaç ay önce arkadaşım evlendi; tesettürlüydü gelinliği..merak ettim ona sordum nerede diktirdiğini, o da Hasret Moda evinde diktirmiş.
Çok güzeldi gelinliği, için rahat olsun..

bnm de mesaj sayım yokmuş :) msn adresim : s_e_m_arslan2@hotmail.com

burdan daha rahat görüşürüz

Aynen canım benim nişanlımda çok muhafazakar:) merak ediyorum alcanarın kayık yaka ve uzun kollusu nasıl olucak:)fransız dantelinden dar bi kol yaptırıcam üst tarafındada straplezin üstüne yine dantelden kayık yaka yaptırıcam ama bu kısımdaki danteli sıklaştırıcam yani transparan olmucak.yaka kısmıda omuzları içine alıcak şekilde olucak.aslında hiç gözümde canlandıramıyorum gelinliği bu haliyle sence nasıl olur? bide pronoviasın fresno modeli var.o modellere kayık yaka uzun kol daha güzel gidiyo.alcanar gbi kabarıklara açıkçası straplez yakışıyo.persembe günü provam var ve hala acaba fresno modeline mi dönsem diyorum.netten pronovias fresnoya bakarmısın canım sende bi fikir verirsin cok kararsızım.sende inş biran önce halledersin cnm gelinlik işini.ben ekliyorum şimdi seni ordan konuşuruz cnm görüşmek üzere:)

selam canım;

fresno değil de pergola modeli var, illa kolları uzun olcak diyorsan eğer pergola modelini düşünebilirsin bence..

ben de en sonunda alcanar modeli için şahin moda eviyle anlaştım..hasret modanın sana selamı var )
oraya da gittim ama daha önce de şahin moda da bir gelinlik giymiştim, çok beğenmiştim..içime de sindi ilgilenen kişiler, inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
haberleşelim, provalarımız denk gelirse belki tanışma fırsatımız da olur

görüşmek üzere..

Selamun aleykum arkadaşlar.. Yazdıklarınızı okudum. Belki bir yardımım olur sizlere..
9 AY önce kuzenim evlendi.. Neslihan Paltin de diktirdi gelinliğini.. Gördüğüm en güzel gelinlik ve gelindi..
Bu sadece benim değil, gören herkesin düşüncesiydi.. Mükemmeldi. Kiralık 3.00 tlye aldı. Ama verdiği paraya da değdi..
Ben de 15 gün sonra evleniyorum kısmetse.. Gelinliğimi gelinlikçiler çarşısında diktiriyorum. Çok az bir zaman kalmasına rağmen
hala gelinliğimi görmüş değilim. 14 Nisan da bitirecekler inşaALllah. Fakat ben hala göremedim gelinliğimi. 20 Nisan nikah tarihim..
Demem o ki, 2 prova cok az gercekten.. İnşaAllah gönlünüze göre, içinize sinen gelinlikler diktirisiniz.. Mutluluklar... :)

Benimde haziranın 24nde düğünüm var. Hepimiz için hayırlısı olsun. Ocakta ecrin moda evine gittim orada ece hanım ile görüştüm. Ve işçilikleri ve ilgi alakalarıdan memnun kaldım.Ben biraz kaprisli herşeyde hayatımda mükemmeli isteyen biriyim. Gelinliktede en iyisini istiyorum.Fuarda ziyaret ettim kendilerini daha sonrasında ve en iyi onların olduğunu ordada gördüm.Ve şubatta siparişimi ecrin moda evine gönül rahatlı ile verdim. Pronavıasın balık dantelli bir gelinlik diktiriyorum. Dikişi ön planda olan dar bir gelinlik 2 provamı oldum. Ve herşey çok güzel gidiyor. Sizede tavsiye ediyorum. Herşey gönlünüzce olur inşallah. :)

merhaba canım;
ben neslihan platinle de görüştüm hatta son ikiye bıraktım şahin moda ve neslihan platini..
en son kararımı şahin modadan yana kullandım çünkü neslihan platinde istediğim tarzda hazır gelinlikler olmadığından güvenemedim..
kuzeninin hangi modeldi gelinliği?
inşallah seninki de en az kuzeninki kadar güzel olur

ya çok sevindim senın adına inşallah guzel olur. bende aynı dertten muzdaribim benım gelinliğimin de uzun kollu olması lazım ama nasıl olacak bılmıyorum pronovıas ta begendıgım model barroco gıydım bakırköy hilal moda evinde hatta 2250 fıyat verdı cok guzel oldu ama kollarım cok kalın benım napıcam bılmıyorum bı resmını koysan canım ya cok merak ettım senın gelınlıgıni.

kızlar merhaba, öncelikle hayırlı olsun artık gelinliklerinize de eşlerinizi de kavuşmuşsunuzdur =)) ben 2013 geliniyim kısmetse, ve moda evi araştırması içindeyim.. sizden fikir almak istiyorum.. nasıl memnun kaldınız mı gelinliklerinizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…