çok tesekkürederim canım ilgin için.benim bi arkadaşımda geçen sene gelinliğini neslihan platine diktirip çok memnun kalmıştı.bende yarın son bi kez daha dolaşıp kesinleştiricem nereye diktiriceğimi.ama neslihan platine bakmadan kararımı vermicem.şahin modaevinin dikimini,vitrinini falan bende çok begendim fakat içeriye girdiğimde kapalı bi bayan ilgilendi benimle ve sanırım bu işlerden anlamıyodu yani şöyle yaparız böyle yaparız diye ikna etmedi beni.galiba tasarımcı yada terzi degilde sadece satış danışmanıydı ve bilgisi yoktu.oyuzden yrn orayada tekrar gidip konuya daha hakim biriyle görüşücem.bide nüans modaya bakmayı düşünüyorum.aslında ben gelinlik modelimdede gelgitler yasıyorum pronoviasın alcanar modeli ile berlin modeli arasında kararsızım.yani uzun kuyruklu uzun duvaklı sırf dantel ve daha romantik olan hafif balık kız modelinide seviyorum ama gelinlik deyince insan birazda olsa kabarık tüllü bişey olsun istiyo.diğer balık kız modeli gelinlikten çok gece elbisesi gbi duruyo.ama onunda bi asilliği var.çok kararsızım yaa
bende model konusunda kararsızlık yaşıyorum, zaman daraldıkça stresim de artıyor sanki hiçbişey yetişmicek gibi geliyor, Allah yardımcımız olsun
şahin modaevinin ülkü çarşısında alt katta yeri var, orada bi model gördüm ben de mankenin üzerinde..çok değişik ve çok güzel geldi..
alcanarla ikisi arasında gidip geliyorum, alcanar modelini yine aynı pasajın içindeki yasemin modaevinde görebilirsin..
ikisinin de kalıpları çok başarılıydı
balık modeline gelince bende ince yapılıyım niye düşünmüyorsun diye soruyorlar, tabi zevke göre değişir ama benim tercihim pronoviasın alcanar, jenny modellerine yakın..
bu arada mail adresini atarsan geçen yıl şahin moda evinde dikilmiş bir gelinliği gönderebilirim sana, belki yardımcı olur
görüşmek üzere, irtibatı koparmayalım
Selamun aleykum arkadaşlar.. Yazdıklarınızı okudum. Belki bir yardımım olur sizlere..
9 AY önce kuzenim evlendi.. Neslihan Paltin de diktirdi gelinliğini.. Gördüğüm en güzel gelinlik ve gelindi..
Bu sadece benim değil, gören herkesin düşüncesiydi.. Mükemmeldi. Kiralık 3.00 tlye aldı. Ama verdiği paraya da değdi..
Ben de 15 gün sonra evleniyorum kısmetse.. Gelinliğimi gelinlikçiler çarşısında diktiriyorum. Çok az bir zaman kalmasına rağmen
hala gelinliğimi görmüş değilim. 14 Nisan da bitirecekler inşaALllah. Fakat ben hala göremedim gelinliğimi. 20 Nisan nikah tarihim..
Demem o ki, 2 prova cok az gercekten.. İnşaAllah gönlünüze göre, içinize sinen gelinlikler diktirisiniz.. Mutluluklar... :)
Aynen canım benim nişanlımda çok muhafazakar:) merak ediyorum alcanarın kayık yaka ve uzun kollusu nasıl olucak:)fransız dantelinden dar bi kol yaptırıcam üst tarafındada straplezin üstüne yine dantelden kayık yaka yaptırıcam ama bu kısımdaki danteli sıklaştırıcam yani transparan olmucak.yaka kısmıda omuzları içine alıcak şekilde olucak.aslında hiç gözümde canlandıramıyorum gelinliği bu haliylesence nasıl olur? bide pronoviasın fresno modeli var.o modellere kayık yaka uzun kol daha güzel gidiyo.alcanar gbi kabarıklara açıkçası straplez yakışıyo.persembe günü provam var ve hala acaba fresno modeline mi dönsem diyorum.netten pronovias fresnoya bakarmısın canım sende bi fikir verirsin cok kararsızım.sende inş biran önce halledersin cnm gelinlik işini.ben ekliyorum şimdi seni ordan konuşuruz cnm görüşmek üzere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?