Ecopirin ve lactogyn acil yardim lutfen

Beklenen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
3.578
10.893
208
31
Kızlar tüp bebek tedavisi öncesi ecopirin ve lactogyn kullanıyorum adetim yakın değil ancak kanamam var şuan çok endişelendim. Böyle bir durumla karşılaşan var mı

Ben de ecoprin kullanıyorum fakat hiç böyle bir durum yaşamadım. Ara kanama yaşıyor olabilirsiniz

Ben de ecoprin kullanıyorum fakat hiç böyle bir durum yaşamadım. Ara kanama yaşıyor olabilirsiniz
Aradım canım doktorumu o da yumurta düzensiz bir şekilde çatlayınca kanama olur devam ederse gel dedi. Bende ilk defa böyle bir durum oldu anlamadim gercekten

Merhabalar herkese, ben 8 haftalık gebeyim fakat hala bebeğimin kalp atışlarını duyamadık..Dr um durum çok iç açıcı değil ama daha çok küçük bir hafta daha beklemekte fayda var dedi büyük ihtimalle düşük ya da kürtaj dedi..nedenin sordum genetik faktörler olabilir diyorlar.. erkenden sorun ne bulup bir tedavi uygulayamazmıyız dedim fakat yok dediler.. 4 ay önce de 3,5 haftalık gebeliğim oldu düşük yaptım..
acaba bende kan pıhtılaşması mı var diyorum çünkü çok fazla bacak ağrım var bacaklarımda damarlar çıktı bariz gözle görülüyor.. bebeğimin kesesine kan akışı çok az dediğinden beri doktorum bunu düşünüyorum..ve araştırdım biraz genelde kan sulandırıcı kullanmış buradaki gebeler.. lütfen bu gibi bir sıkıntısı olan ve ecoprin kullanan varmı bir sakıncası olurmu kullansam pazartesi tekrar kontrole gideceğim.. o zaman kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.. inşallah içimi rahatlacak bir cvp veren olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…