• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ece'nin şirin çeyizii =)

aydanus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
91
46
28
Merhaba genç bayanlar.. 1 ay önce başlayan çeyiz kurma serüvenim oldukça heyecanlı ve keyifli geçiyor:) derlerdi de inanmazdım bi başlayınca sonu gelmiyor her geçen saat gün hafta kendimi sürekli bir şeyler almamak için zor tutuyorum..:)) Büyük parçalardan başladım henüz çok bir şeyim yok, yorumlarınız zevkle takip edeceğim:) :3::3: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Misafir yemek takımım ;

$IMG-20140607-WA0001.webp$IMG-20140607-WA0002.webp$IMG-20140607-WA0003.webp$IMG-20140607-WA0004.webp

Misafir ÇKB takımım ;

$108896432_tn30_0.webp

Günlük ÇKB takımım;

$indir.webp

Çelik tencere setim;

$hisarmonacosedef.webp

Seramik tencere setim ;

$indir (1).webp

Sahan setim, düdüklü tencerem, çay takımım, cezve setim ;

$99710037_tn24_0.webp$59861_lizbon_B_medium.webp$41150_monaco_B_medium.webp$indir (2).webp

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
hayırlı olsun tatlım çok şık şeyler almışsın özellikle yemek takımına bayıldım güzel günlerde kullanırsın inşallah

Çok güzeller aşkla kullanın:nazar:yemek takımınızı merak ettim ilk defa görüyorum bir sakıncası yoksa hangi markanın acaba ?:16:

Hayırlı olsun canm benim hepsi çok güzel özenle seçmişsin belli güle güle aşkla kullan inşaALlah cnmm:16:

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, hepimiz mutlu huzurlu güzel günlerde kullanalım inşallah..:nazar: Yemek takımımı herkesin tercih ettiği klasik kare takımlardan secmek istemedim, açıkçası gönlüm de hep yuvarlak modellere kayıyordu, sonunda istediğim gibi bir takım buldum adı 'vienne bone chına' Lively mağazalarında satılıyor.. İngiliz porseleni diye geçiyor:) İngiliz tarzını hep sevmişimdir. sizinde beğendiğinize sevindim :)) Sanırım günlük takımımı kare ve sade seçeceğim :) :54::54:

Ayyy ne güzel tabaklar öyleee :16: Hayırlı olsun çeyizin, Allah mutlulukla kullandırsın inşallah :16:

Cok ciciler :16::nazar:
Allah sizi bunlari güzel günlerde kullanmayi nasip eder insaAllah :3:

Hiç tanımadığım insanlardan bu kadar güzel temenniler duymak ne kadar güzel :16: Mutluluk gerçekten paylaştıkça çoğalıyor :48:

Back
X