- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Kızlar kızım olacak netleşti sayılır artık hangisi güzel sizce başka Öneriniz varsa yazar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melisa guzel.
Melis ve asli yi da dusunebilirsin canim. ☺
[/QUOTE
Ece çokmu kısa aslında Eceyide beyeniyodum
Soy ismimizde 4 harfli kısamıoluyo die düşündümKesinlikle Ece.
Melisa ismini hiç sevmem.
Bende kararsız kaldım :)) tek isim istiyoruz bizdeBen Melisa koyuyorum cnm :) 33 haftaligiz
Kuzum olursa adı Melisa olacakKızlar kızım olacak netleşti sayılır artık hangisi güzel sizce başka Öneriniz varsa yazar mısınız?
İki isim istemiyoruz malesefAslında ikisinide koyabilirsiniz Melisa ece![]()
Benim ismim MelisaKızlar kızım olacak netleşti sayılır artık hangisi güzel sizce başka Öneriniz varsa yazar mısınız?
Eşimde anlamı yok ot ismi diyo bide melisalar çok şımarık oluyomuş Galiba eceye daha yakınız şuan kısa olurmu acaba diye düşünüyoruz ecesu nasıl sizceMelisa ismini hic sevmem...
Melis ismine bayilirim..
Melisa ve Ece arasinda tercih yapacak olsam kesinlikle Ece koyardim..
Ipek, idil, ilke, Özgü, Günce, Deren, Doğa, Asya isimleri de fikir olmasi acisindan..
Eşimde anlamı yok ot ismi diyo bide melisalar çok şımarık oluyomuş Galiba eceye daha yakınız şuan kısa olurmu acaba diye düşünüyoruz ecesu nasıl sizce
Iki isimli, iki kiz annesi olarak :) Ece ismi o kdr hosuma giidyor ki.. Bayilirim kisa ve tek isimlere.. Seneler once daha ortaokuldayken bir kizim olsun adini Ece koyacagim derdim hep.. Tabi zamanla zevkler tercihler degisiyor..Eşimde anlamı yok ot ismi diyo bide melisalar çok şımarık oluyomuş Galiba eceye daha yakınız şuan kısa olurmu acaba diye düşünüyoruz ecesu nasıl sizce