• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ece mi? Melisa mı? Sizce önerilerinizi bekliyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Melisa ismini hic sevmem...
Melis ismine bayilirim..
Melisa ve Ece arasinda tercih yapacak olsam kesinlikle Ece koyardim..
Ipek, idil, ilke, Özgü, Günce, Deren, Doğa, Asya isimleri de fikir olmasi acisindan..

Melisa ismini hic sevmem...
Melis ismine bayilirim..
Melisa ve Ece arasinda tercih yapacak olsam kesinlikle Ece koyardim..
Ipek, idil, ilke, Özgü, Günce, Deren, Doğa, Asya isimleri de fikir olmasi acisindan..
Eşimde anlamı yok ot ismi diyo bide melisalar çok şımarık oluyomuş Galiba eceye daha yakınız şuan kısa olurmu acaba diye düşünüyoruz ecesu nasıl sizce

Eşimde anlamı yok ot ismi diyo bide melisalar çok şımarık oluyomuş Galiba eceye daha yakınız şuan kısa olurmu acaba diye düşünüyoruz ecesu nasıl sizce

Sadece ot ismi olsa iyi canım.

Yunan mitolojisinde 2 tane Melisa var:
1. Balların Tanrısı olan Melissus'un kızı Melisa.
Bu Melisa Yunan mitolojisindeki en güçlü ve önemli tanrı olan Zeus’ı bebekken balla besleyip büyütmuştür.

2. Tanrıça Demeter'in rahibesi Melisa.
Komşuları tarafından taşlanarak öldürülmüştür Melisa.
Sonrasında Melisa’nın cesedinden arı sürüsü doğmuştur.

(alıntı)

Iki isimli, iki kiz annesi olarak :) Ece ismi o kdr hosuma giidyor ki.. Bayilirim kisa ve tek isimlere.. Seneler once daha ortaokuldayken bir kizim olsun adini Ece koyacagim derdim hep.. Tabi zamanla zevkler tercihler degisiyor..
Melis ismini cok seviyorum fakat Melisa ismi isim gibi bile gelmiyor..
Ecesu cok kotü yaa..

Back
X