Merhaba sağlıkla gelsin aslında şöyle bir inanış vardır 7.aydan sonra bebek ismini seçer alır derler evden ya da yakınlardan birine ilham olur bazen tv de bazen bir eczanede bazen bir çocukta vs duyar seversiniz .. isim analiz vs bu tür şeylere girmeden bu işlerin içinde biri olarak kalbinize sorun derim küçük beyin ismi nedir Şahsi fikrim Ece eski demode vs değil şimdiki o popüler gelip geçen dönem isimlerini tokatlar kaba tabirle Ece zamansız bir isim slzin içiniz ne diyor onu düşünün seslenirken aşık olacağınız bir ad nasip olsun kuzunuza emi inşallah .. çok değişik farklı anlaşılmayan isim zor yaş ilerledikçe de klasik isimler istiyor insan değerli geliyor kültürün yaşaması isim için kimsenin fikrini yorumunu önemsemeyin etrafta çünkü çok kişisel bir tercih inanın .. kendi ilhamınızı kapatmayın bunları analizler pin kodları bakabilen biri olarak naçizane söylemek istedim
Ben Ece ismini severim, ama yıllar önce biz çocukken, arkadaşımın eniştesi Ece ismi için "o ne öyle abc" der gibi demişti Hiç unutmadım bu benzetmeyi, çocukluk işte. Sonra da kendi kızlarının ismini İpek koymuşlardı.