Ece Erken'nin kaderi değişmiyor, yine istenmeyen gelin

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

Ece Erken sevgilisi Serkan Uçar ile dün nikah masasına oturdu. Evlilik haberinin ardından baba Nurettin Uçar’dan sert açıklama: Ece gelinimiz olamaz!

Taze gelin Ece Erken’e kayınpeder reddi! Ece Erken kendisinden 11 yaş küçük galerici sevgilisi Serkan Uçar’la evlendi. Dün İzmir'de Konak İlçe Nüfüs Müdürlüğü’nde gerçekleşen nikahta çiftin şahitliklerini işletmeci Savaş Aksu, Alişan ve Kasımpaşa spor’un kalecisi İlker Avcıbay yaptı. Erken daha önce Tuncer Öztarhan'la 2 yıl evli kalmış ve boşanmıştı.

SONU KÖTÜ BİTECEK

Ece Erken’in nikah sonrası sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ise Uçar ailesini karıştırdı. Baba Nurettin Uçar ‘Kimse istemiyor, sonu kötü bitecek. Bize hiç uyar mı? Hiç kimse o düğüne gitmeyecek. Gelin olarak kabul etmiyoruz’ dedi.

AİLE BÖLÜNDÜ

Serkan Uçar’ın ağabeyi Servet Uçar ise babasının aksine ‘Haberimiz vardı. Kendi aralarında bir tören istediler. Geldiklerinde ailemizle birlikte düğün yapacağız’ dedi.

Baba Nurettin Uçar’ın evlilik haberini duyar duymaz Serkan Uçar’ın şirket hesaplarına erişimini engellemek ve kredi kartlarını iptal etmek üzere talimat verdiği iddia edildi.

Kaynak: Akşam

Son düzenleme:
böyle babalarada kıl oluyorum. ayıp yahu.. evlenmişler artık.

Bize hiç uyarmıda ne demek bir insanı bu kadar aşağılamak kimin haddine yaaa..

Sonunda muradına erdi ve attı imzayı yani.
Ünlüler aleminde bu kadar evlenme meraklısı olup da belli eden ikinci bir şahsiyet görmedim.

evlenmişler daha neyin gelini olamaz e olmuş ya işteee

hakikaten hep aynı kaderi yaşıyor

ebru destan ece erken bide özge ulusoy.....hep istenmeyen durumuna düştüler

Bal gibi de olmuş işte daha ne! düğün olsa ne yazar olmasa ne. Tabii bakalım göreceğiz eğer böyle bir tepki varsa damat karşı duracak kadar seviyor mu Ece hanımı. Meltem Cumbul olayında da aynısı olmuştu baba açıklamalar yaptı filan ee sonra ayrıldılar olmadı yani rıza almakta lazım bir yerde. İnşallah sevdirir kendini zamanla Ece hanım.

ben genelde magazinel haberleri öylesine paylaşıyorum, ece erkenin herhangi bir şekilde mağdur olduğunu hiiiiç sanmıyorum. Nasılsa bir seneyi bile dolduramıcaklar, neden bu tantana

Son düzenleme:
Bu kadının da kayınvalidelerden, kayınbabalardan çektiği... Natlus Ece Erken olmasın? :44:

11 yaş ne yahu, kız üniversitedeyken çocuk ilkokulda fiş okuyup, fasulye sayıyormuş

ben genelde magazinel haberleri öylesine paylaşıyorum, ece erkenin herhangi bir şekilde mağdur olduğunu hiiiiç sanmıyorum. Nasılsa bir seneyi bile dolduramıcaklar, neden bu tantana

Bir de şey var yani; evlenmekle evlenmemek arasındaki fark ne bunlar için. Zaten uzun ömürlü olmuyor, ayrıldıktan sonra sancı da çekmiyorlar.. ilk paylaşımları da olmuyor zaten. Kankalarla bile çıkabiliyorlar..
Yani neden illa evlenmek anlamış değilim.

bu evlilik uzun sürmez. birincisi öyle hissediyorum, ikincisi öyle hissediyorum

maksat spor olsun :)

yastık değişir kader değişmez derler kızlaaarrr

10 yaş küçük mü ?
10 ay sürerse konuşalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…