• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ece erkenin burun estetik doktoru dilaver ozturan

smurfin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
458
2
118
- Yurtdışı
ece erkenin burnunu dilaver ozturan yapmis begenenler icin soyluyorum

aysun kayacininkinide cok begeniyorum fakat kimin yaptigini bulamadim bilenler varsa lutfen yazsin

petek dincozunkinide cok begeniyorum onunkini onur erolun yaptigini herkes biliyor cunki cok kisi peteginkini begeniyor fakat onur erol bucceme gore cok pahali

dilaver ozturani bilenler varmi yada ona yaptiranlar???
ece erkenin burnunu yapmis fakat hic ismini duymadim

Eklentiler

• $aysun_kayaci_by_subofficer[1].webp
    $aysun_kayaci_by_subofficer[1].webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 2.517
  • $imagesCAKE8JVP.webp
    $imagesCAKE8JVP.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 1.159
  • $ece_erken11[1].webp
    $ece_erken11[1].webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 5.531
  • $50354567wl2[1].webp
    $50354567wl2[1].webp
    7 KB · Görüntüleme: 1.819
evet bende baktim kkb uzmani adam emaildende gorustum cok iyi bir insan fakat hic hasta resimlerini gormedigim icin bilemiyorum

muayennesinede gidemiyorum cunki yurtdisinda kaldigim icin.
sen hic hasta resimlerini gordunmu dilaver ozturanin tamam ece erkeninkini iyi yapmis fakat normal vatandaslarinkini nasil yapiyor acaba??? bilemiyorum emailden cok samimi geldi heme cevap verdi. Onur erollan gorusemiyorsun bile asistanlari yerine cevap veriyor. Dilaver ozturan sikilmadan maillerime kendisi cevap verdi

muayennesinede gidemiyorum cunki yurtdisinda kaldigim icin.
sen hic hasta resimlerini gordunmu dilaver ozturanin tamam ece erkeninkini iyi yapmis fakat normal vatandaslarinkini nasil yapiyor acaba??? bilemiyorum emailden cok samimi geldi heme cevap verdi. Onur erollan gorusemiyorsun bile asistanlari yerine cevap veriyor. Dilaver ozturan sikilmadan maillerime kendisi cevap verdi

Onur erol için baya söylentiler var artı benim arkımın kuzeninin burnunu mahvetti kız 3 ameliyatta başka doktora göğüs altından kıkırdak alınarak burun düzeltildi onur erol ameliyatlarını asistanlarına yaptırıomuş kendi giriyomu orası meçhul

simdi bucceme uygun biseyler ariyorum dilaver ozturan hastaneye gore fiyat soyluyor 3500-6000 tl arasi oluyor 3500 olabilirmissim hasataney bagli iste. bana gore 4000tleye kadar iyi daha fazlasi cok gelir cunki cene dolgusu yada protezide dusunuyorum.

arkin burnunu maffetmismi ark resimlerini koydumu simdi yenidenmi yaptirdi yoksa daha yaptirmayimi dusunuyor

Ark burda yok o yüzden resmide yok burrda revizyonuda onur a oldu iyice batırdılar ardından 3 ameliyatında başka doktor toparladıı kızı

kızlar ece erkenin burnunun deliklerinin biri büyük biri küçük gülünce burun deliğinin biri büyüyo açılıyo farketmediniz mi çok kötü onun burnu doğal değil ben bir kez daha düşünün derim

Kızlar bizim çok yakın bir komşumuz önermişti Dilaver beyi .Türkiyede bir numaraymış ona göre kulak, burun, boğaz uzmanı olarak. Benimde burnumda nefes alma ve kemik eğriliği problemi var. Ben ona gitmeyi düşünüyorum.

Back
X