Ece Erken canlı yayında tesettüre girdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ece Erken kendi programında tesettüre girdi. TRT ekranlarında yayınlanan ‘İyi Fikir’ programında Ece Erken tesettür kıyafetler denedi. Modacı Reyhan Turhan eşarp bağlama tekniklerini, sunucu Ece Erken'i üzerinde denemesi sosyal medyada olay oldu.
Sitene Ekle
ece-erken-canli-yayinda-tesetture-girdi-6784471.Jpeg

Ece Erken kendi sunduğu İyi Fikir programında tesettüre girdi. Ece Erken’in sunumuyla ‘İyi Fikir’ programı haftaiçi hergün TRT ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

TRT1 ekranlarında Ece Erken'in sunumuyla ekrana gelen "İyi Fikir" programının bugünkü konuğu modacı Reyhan Turhan'dı. Canlı yayında Eşarp bağlama tekniklerini anlatan Turhan, yöntemlerini Ece Erken'in üzerinde uygulamalı olarak gösterdi.

SOSYAL MEDYADAN TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Ece Erken, tesettürlü fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak; "Bugün canlı yayında farklı baş bağlama tekniklerini benim üzerimde gösterildi" notunu düştü.

fft16_mf6784470.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/ece-erken-canli-yayinda-tesetture-gundem-2215816/

Üfss.. Sıkıldık şu tip 2 yüzlü kofti ünlümsülerden..

İyi reklam olmuş :KK70:
Kafada türban yüzde bi kilo makyaj . Ne anladım öyle kapalılıktan ? Türbanın asıl amacı dikkat çekmemek değil mi ? Ece erkenin bu haline benzer onlarca kadın görüyorum yolda . Kapanacaksan tam kapanacaksın . Böyle kapanacaksanda aç gitsin saçını .

Bu açıdan tesettür firmalarının hiç mankeni olmaması lazım, kadını model olarak kullanmışlar işte. Bu kadar kutuplaşmak ruh sağlığımıza zarar.
Ama madem model olarak kullanılacaktı bari o kadar boyamasalardı yüzünü gözünü.

X