Ece Erken bebeğini gösterdi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü sunucu Ece Erken, oğlu Eymen'in fotoğrafını paylaştı.

Geçtiğimiz yıl Serkan Uçar ile evlenen Ece Erken, bir ay önce oğlu Eymen'i kucağına aldı.

"EN GÜZEL HEDİYEM"

Nazardan korktuğu için oğlu Eymen'in yüzünü göstermeyen Ece Erken, bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı. Ünlü sunucu yayınladığı karenin altına, "Bugün doğum günüm ve ben bu yıl doğum günümü bana verilen en büyük, en güzel hediyemle kutluyorum, Allah'ıma sonsuz şükürler olsun işte bizim minik Eymenimiz" notunu düştü.

Pelin Karahan Oğlu Ali Demir İlk Pozu için Tıklayınız !!

İşte Petek Dinçöz'ün bebeğinin adı İçin Tıklayınız !!

maşallah

yani şimdi bebek haberini gölgelememek için öyle söyledim...
yoksa bunlar bayağı bildiğin sonradan görme

Gölgelensin boşver. Görgüsüzlükleri burdan belli. Milletin de çok umurunda senin bebeğin. Hiç bebek görmedik çünkü. Bu gece rahat uyuruz artık

BU KIZI OLDUM OLASI SEVMEDİM....

nazar niye değsin yaa bende ünlülerin bu olayını anlamıyorum dünyada tek bebek onların ki mi tek doğuran kadın onlar mı. sanki inci mercan doğurdular alt tarafı bebek hergün dyüzlerce bebk doğuyor

Ahah pinoli hislerimin tercumani

Yani insalar açlık sınırında, milyonlarca bebek ölüyor, Ülke kaos ortamında bunlar bebeğimin resmini koyayım derdinde. Pehh. Bir şey diyecektim de ceza alırım şimdi gerek yok

Yani insalar açlık sınırında, milyonlarca bebek ölüyor, Ülke kaos ortamında bunlar bebeğimin resmini koyayım derdinde. Pehh. Bir şey diyecektim de ceza alırım şimdi gerek yok

Dimi gormemiisn oglu olmus tutmus pipisini koparmis misali

doğumdan saniyeler sonra fotoğraf çekilecek diye makyaj yapmış. helal olsun.. ben salya sümük ağlıyordum saçım başım dağılmıştı yapış yapış ter içinde kalmıştım.

Icime dogdu bak olcak gorceksin...
Yok tatlım öyle bir derdim yok. Ben kendi varlığını bir erkekle ispat etmeye çalışan zihniyete karşıyım. Ben böyle de çooook mutluyum.

Yok tatlım öyle bir derdim yok. Ben kendi varlığını bir erkekle ispat etmeye çalışan zihniyete karşıyım. Ben böyle de çooook mutluyum.

Hay sen cok yasa emi. Bizim kadinlarimiz bunu anlamadikca daha cooook baslarini duvarlara vururlar. Helal sana... gerci benim bi buyugumsun seni takdir etmek bana dusmez. Seni ancak ornek alirim...

Hay sen cok yasa emi. Bizim kadinlarimiz bunu anlamadikca daha cooook baslarini duvarlara vururlar. Helal sana... gerci benim bi buyugumsun seni takdir etmek bana dusmez. Seni ancak ornek alirim...
dediğimi dinle yaptığımı yapma. Benim gibi evde kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…