Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunun bedeni ne ve üstünde duruşu var mi?Merhaba :) aranıza yeni katıldım bu da ilk konum, siteyi dolaştığımda ''bit pazarı'' adlı bölümü gördüm, kullanılmayan kıyafetlerin değerlendirilmesi çok hoşuma gitti baktım benimde kullanmadığım öylece duran kıyafetlerim var bende konu açayım dedim.
Kıyafetlerimi bir kere giydim bazılarını hiç giymedim daha yeni gibiler o yüzden.
Eki Görüntüle 1219464
Eki Görüntüle 1219471 Eki Görüntüle 1219472 Eki Görüntüle 1219473 Eki Görüntüle 1219476 Eki Görüntüle 1219477
Eki Görüntüle 1219470
Canım bunun bedeni ne ve üstünde duruşu var mi?Eki Görüntüle 1219524
fiyat nekadar?tam benlik.......))ve 1no bedenı ve fiyat yazarmısınızÜzerinde 38 beden olduğu yazıyo ama bence 40 bedenede olabilir hiç giymedim, üzerimde çekilmiş resmi yok istersen çekip ekleyebilrim ?
1. resimdeki pembe çiçekli elbise 12 tlfiyat nekadar?tam benlik.......))ve 1no bedenı ve fiyat yazarmısınız
Canım düşünüyosan indirim yapıyorumfiyat nekadar?tam benlik.......))ve 1no bedenı ve fiyat yazarmısınız
Sağol canım :)hayırlı satışlar canım ürünlerin çok güzelmiş
slm cnm ıı satıslar son ekledıgım pantolon kac beden acaba