Nasıl bi sorun yaşadınız ve ameliyat olalı ne kadarlık bi süre geçtiYakın zamanda labioplasti ameliyatı oldum diyarbakırda... çok pişmanım. Büyük bir sorun yoksa olmayın bu ameliyatı. Doğal daha güzel. Dışarı sarkan bişey yoksa olmayın... değmez...
Tatlı dille kendinizi anlatın. Yoksa kendide görüyodur nasıl olduğunu da işte ikinci kez para almayacağı bişeye zaman ayırmak istemiyolar malesef. Keşke hatalarını kabul edip aldıklarının hakkını verselerBence ilgisiz doktorlar bu şekilde ifsalanmalı. Herkes neyin ne olduğunu bilmeli. Ben de bir ay önce labioplasti ve hudoplasti oldum. Doktorum aşırı ilgisiz bir kadın çıktı. Ameliyat öncesi hiç böyle değildi. Geçen ikinci kontrole gittim, çok güzel asimetrik bir durum yok diyor, hâlbuki var yani. Hoşuma gitmeyen şeyleri ifade edemiyorum kendisine. Gözüyle gördüğünü inkar ediyor. Sürekli kendi konuşuyor ve benim konuşmama müsade etmiyor. Psikopat gibi hareketleri var. Şu an ismini aciklayamiyorum çünkü kontrollerin devam ediyor ama bir süre sonra ben de ismini açıklayacağım.
Bu kaçıncıBu doktora gitmeden evvel çok düşünün.Ebru Zülfikaroğlunun LABİOPLASTİ ameliyatında profesyonel olduğunu düşünmüyorum. 2018 yılında 6000 TL ye (ki o tarihte emsallerinden daha yüksek bir rakamdı) Labioplasti ameliyatı oldum. İnternet ortamında labioplasti ile ilgili kendisi lehine yayınlanan sahte olumlu abartılı yorumlara aldandım. Ameliyathane ortamında yapılması gereken ameliyatı muayenenesinde lokal yaptı (lokal olmaması gerektiğinin sonrasında farkına varıyor insan), çok fazla kanamam oldu gelişigüzel kesti beni ve sonuç rezalet... Özel bölge olduğu için kolay değil açıklamak ve gösteremiyorum. Revize edilmesi gerektiğini kendisi de itiraf etti benim psikolojimin hassas olduğunu ileri sürerek beni suçladı. Bu doktor labioplastide becerikli değildir bilakis kendisi kasaptır diyebilirim. Ödediğim yüksek miktarlı ücreti iade etmeyi teklif etmemiştir ve fatura da kesmemiştir.. Revize edilmesini istediğim halde revize ameliyatını yapmamıştır. Hakkımı helal etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?