ebru zülfikaroğluna vajinismus tedavisi için giden var mıııı?

bckbrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Samsun
ankarada eva kadın sağlığı merkezi ebru zülfikaroğluna vajinismus tedavisi için gitmek istiyorum. giden sonuç alan ya da alamayan arkadaşların önerilerini bekliyorum
.

aslında buna hala inanamıyorum ama oldu. hemde umdugumdan çok çok kolay oldu. Uşaktan bi doktor sayesinde kurtuldum. söyledikleri bana çok iddalı geldi başlangıçta pek inanamadım. ama denemekten başka şansım kalmadı ve gerçekten tek seansta kurtuldum. teşekkürler doktorum sana:) Bülent Yazgan doktorumun ismi. kendisi Uşakta özel çalışıyor.

çok sevindim senin adına... hem de tek seans harika... tabii hastalığın durumuna göre değişiyor.. keşke ben de tek seansda halledebilsem...

ben ebru hanıma vajinismus tedavisi için gittim. kadın işinin ehli. 3000 tl para verdim ama hak etti bence. faklı yöntemleri var. klasik müzik, kokulu mumlar falan. benim tedavi uzun sürdü çünkü vajinismus çok ileri derecedeydi bende. vajinama dokunamıyordum nefret ediordum. 1 ay sürdü. 6 defa ankarada muayenehanesine gittim. daha sonra telefonla durumumu hergün bildiriyordum. çok şükür 26 aralıkta kurtuldum bu illetten. şimdide hamileyim.

çok geçmiş olsun... içim rahatladı böyle bir cevap görünce:9 teşekkürler

Back