- 28 Kasım 2013
- 39
- 25
- 34
- Konu Sahibi papatyam0000
merhaba kızlar ben papatyam0000 eski hesabım buydu hesabımı kapattıgım ıcın bu hesabı yeni acdım sırf sizlere sonucu anlatmak için.ben 7 ocakda kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ebru hocaya 2500 tl para verdım operasyonda daraltmadada yaptı.düğünümün 3 ay sora olacagıını anlatmısdım ebru doktora,oda baana düğüne yakın bi tarıhde gelmemi söyledi ilk bana operasyon gecırdgımde %100 kanıycak dedı ama yınede düğüne yakın tarıhde gel böyle bır onemlı konuyu riske atamam dedi.herneyse gecen hafta carsamba gunu nıkahım oldu ve ben bırgun once ebru hocaya gıttım o gerızakalı sekreteri benı cok zor duruma düşürdü sabah 10 bucuga randevu verdı düşünün 1 gun sonra nıkahım var ve o saate dısarı cıkmak cokkk zor..ben bu 3 aylık sürec ıcınde o kadar cok dıkkat ettımki otururken bıle yan oturuyordum bişi olmasın dıyee..ebru hocaya gıttım ve dedıkı ufak bı dikiş atmam gerekıyor ısımızı garantıye alalım dedı daraltma cok ıyı olmus fakat bıkac daha dıkıs atıp işimizi saglama alalım dedi.tekrar diikiş attı dedıkı suya degmıycek yıkanmak yok..herseyı sıze detaylı anlatıyorum cunku şu 3 ay ıcınde cok cıddı psıkolajım bzulmuşdu..dedı %1500 kanaman olucak.tsk ettım tam cıkıcam sekreterı demezmi 250 tl muayene ucretı ve ben daha once hıc kontrele gıtmedım.yanımdada para yokdu cunku ucret almazlar dıye tahmın ettım,bır guzel 250 tl ıcın senet ımzaladım...en mutlu gununuzde ıcınızde bır yangı cok kötu bu duygu hep aklınızda acaba ne olucak kanıycakmı kanamıycakmı hadi kanamazsa ne yapıcam....kızlar ılk geceyee gelıyorummm sonuc kanamam oldu ve cok fazla öyle bikac damla değildi cok da agrım oldu hatta sonrakı ılıskılerımızdede kanamam oldu..size diyecegım ben kalıcı işlemeeee asla ınanmıyorum boş yere kalıcı dıye kandırılmayın.ebru hoca gecıcı yapıyor ve o sekılde kanama oluyor.ben sizlere herseyı anlatmak ıstedım cunku ne kadar zormuş kendım yaşadım.şuan cok mutluyum Allah sizlerede bu mutlulugu yaşatsın.merak ettıgınız bişi olursa mesaj atabılır sorabılırsınız...