Gelinlik Modelleri Ebru Yaşar'ın gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Ebru Yaşar ile 1,5 yıldır birlikte olduğu iş adamı Necat Gülseven, önceki akşam Marmaris-Bozburun'da evlendi.
Düğün için kapatılan butik oteldeki törene sadece 25 kişi davet edildi.

Yaşar'ın Gülşah Saraçoğlu imzalı bir gelinlikle konukların karşısına çıktığı gecede, çiftin şahitliğini ise İrfan Karataş, Remzi Özdemir, Resul Zor ve Ruşen Gültekin yaptı. Gülseven, tören sonrası Yaşar'a 6 kıratlık bir tektaş hediye etti.
Havai fişek gösterisi eşliğinde ilk danslarını yapan yeni evli çift, balayını Ege sahilleri ve Yunan adalarında geçirecek Eki Görüntüle 1565432

Böyle bir duvak tercih ediyorsan gelinlik daha sade olmalı. Duvağı beğendim ama gelinliği beğenmedim çok abartılı geldi bana. Damadın damatlığına söylenecek bir şey yok, Sünnet çocuğu gibi hiç beğenmedim.

Ebru yasar vucuduna göre iyi diktirmis normalde bu tarz bir modeli tasiyabilecek vucuda sahip degil öte yandan fazla ta$li tu$lu tabi onun zevkine uyabilir normal onun icin duvakla bende pek bagdastiramadim daha farkli bir duvak kullanabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…