E eldam Guru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2013 1.204 1.057 13 Mart 2015 Konu Sahibi eldam #1 Bugun ablam soyledı ebrulı baslamıs Ama tv em dıye hıc duymadıgım kanalda D smartta bulmadı. Haydı su kanalı bulalım hanımlar canlı canlı yapalımmm
Bugun ablam soyledı ebrulı baslamıs Ama tv em dıye hıc duymadıgım kanalda D smartta bulmadı. Haydı su kanalı bulalım hanımlar canlı canlı yapalımmm
deadline :) Kayıtlı Üye 20 Ekim 2013 15.836 20.862 13 Mart 2015 Konu Sahibi eldam #2 eldam .!.: Bugun ablam soyledı ebrulı baslamıs Ama tv em dıye hıc duymadıgım kanalda D smartta bulmadı. Haydı su kanalı bulalım hanımlar canlı canlı yapalımmm Genişletmek için tıkla... d smartta var ama kaçıncı kanal bilmiyorum normal uydu yayında var bizim çekiyor bugün gördüm birde em tv diye ararsan çıkıyor haberin olsun öyle ara
eldam .!.: Bugun ablam soyledı ebrulı baslamıs Ama tv em dıye hıc duymadıgım kanalda D smartta bulmadı. Haydı su kanalı bulalım hanımlar canlı canlı yapalımmm Genişletmek için tıkla... d smartta var ama kaçıncı kanal bilmiyorum normal uydu yayında var bizim çekiyor bugün gördüm birde em tv diye ararsan çıkıyor haberin olsun öyle ara