Ebru şallı ile süper popo workout etkisi :)

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
Bi buçuk aydir bu dvd deki egzersizleri yapiyorum..bende selulit cok fazlaydi sıkmadan ayakta dururken bile görünüyodu..şu an yok diyebilirim :) bu dvd popo egzersizleri icin evet ama zaten basen alt vacak popo icin yaptgmiz egzersizleri tüm bacagi calistiriyo o yuzden selulitlerime fazlasiyla etki ettigini dusunuyorum..daha once 3k dvd sini yapmstm ve nefret etmistim cunku cok cok agir gelmisti bana..super popo dvd sinde pilates bantlari top kullandim ben agirlik kullanmadim ilerleyen zamanlarda hareketlre cok alistgm zmn kullanicam..selulitlerim naparsam yapiyim gecmiyodu su an ilk kez gitti..sizinle paylasmak istedim imkansiz sanirdim ama degilmis :KK76:
Oyle hergun de yapmadim bi gun yapip vigun dinlendim..haftada uc gun yaptim..devam edicem..popo acisindan da evet bi degisim var sıkılasmaya basladim deneyin görün derim:KK68:

Ayy bugun ben bu dvdyı gormustum.Sımdı bu konunun karsıma cıkması. Seyı merak edıyorum bır incelme saglıyor mu bırde selülitsavar dvdsıde cok etkılı dıyorlardı bırde ona bak ıstersen

Ayy bugun ben bu dvdyı gormustum.Sımdı bu konunun karsıma cıkması. Seyı merak edıyorum bır incelme saglıyor mu bırde selülitsavar dvdsıde cok etkılı dıyorlardı bırde ona bak ıstersen
Canim ben hem incelme hem sekillenme hemde selulitten kurtulmak istiyodum:KK70:ama ucunu de sagladi cok guzel bi dvd tavsiye ederim:) incelme az var ama normal bi ayda hemen olmamasi bide cikolatalari fln yiyibce :KK70:

Canim ben hem incelme hem sekillenme hemde selulitten kurtulmak istiyodum:KK70:ama ucunu de sagladi cok guzel bi dvd tavsiye ederim:) incelme az var ama normal bi ayda hemen olmamasi bide cikolatalari fln yiyibce :KK70:
Ayy tam benlıkmıs ebru sallıyı bır hafta yapıp bırakmıstım. Bu dvdsı yenı cıktı sanırım. Bende beslenme ısını duzene sokamadım.Tırtıklama huyum var. Sundan bır tadımdan bır sey olmaz dıye dıye sısko olucam

Kızlar ben de sıkılaşmak istiyorum, genel vücut sıkılaşması için bir gün pilates bir gün de cardio olsun diye zumba yapıyorum boş geçmiyorum günlerimi. Bir pilates günümde 3k, bir pilates günümde de skinny jeans yapıyorum ağırlık kullanmıyorum zaten kaslı ve kalınım yeterince. Bir de şu popoyu ekleyeyim değişik değişik yaparım :KK49:

Ayy tam benlıkmıs ebru sallıyı bır hafta yapıp bırakmıstım. Bu dvdsı yenı cıktı sanırım. Bende beslenme ısını duzene sokamadım.Tırtıklama huyum var. Sundan bır tadımdan bır sey olmaz dıye dıye sısko olucam
Evet bu dvd yeni cikti hemen al dene derim :)

Kızlar ben de sıkılaşmak istiyorum, genel vücut sıkılaşması için bir gün pilates bir gün de cardio olsun diye zumba yapıyorum boş geçmiyorum günlerimi. Bir pilates günümde 3k, bir pilates günümde de skinny jeans yapıyorum ağırlık kullanmıyorum zaten kaslı ve kalınım yeterince. Bir de şu popoyu ekleyeyim değişik değişik yaparım :KK49:
Ne guzel ya ben 3k yi gecen yaz alip hergun yapmya calistim nefret etmistm pilatesten..gerci o zaman aletlerim de yoktu belki o yuzden zorlandim hergun yapmiyorum bikarim diye..pilates sikilastirir derlerdi de pek inamdrci gelmezdi ama hissedinve cok hosuma gitti ve baslaynca birakamiyosun cok guzel :) bu yaz hic yuruyus yapamadm ya yapsam daha hizli etki etcek :) bravo size durmak yok kim tutar bizi ya sikilascaz ya sikilascaz.:-) :KK6: gelismeyi yazarsaniz cok sevinirim motive oldum su an :)

X