Konuyunereye taşıdınız bulamıyorumkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
21günü tamamladıktan sonra göbekli bir şekilde tatile gittim ve döndüm bugün tekrar başlıyacağım arkadaşlar faydası olursada yazacağım inş.olurya tabisürekli yapmalı ama bak belin erimiş bile. bu nedenle devam etmek lazım. sonuç alınıyor cunku.
Evet haklısınız bu kardiyosuz olacak gibi değil ve bence göbek eritmek evde başarılı olunamıcak kadar zor üstelik benim az bir göbeğim var koca göbekli insanlar ne yapsnPilatesin faydasi olur tabii ama tek basina degil. Kardiosuz hic bir seyi eritemezsiniz, özellikle göbegi hic. Kardio ile göbek yaglari eriyecek pilates ile sikilasacak. Formül bu. Ebru Salli DVD sattirmak icin sadece pilates ile olacagini söylüyor ama kendisi yürüme bantlarindan inmiyor. Bir Tv röportajinda da yillar önce sorulmustu neden pilates yaptigi halde spor salonuna gittigi kem küm etti kardio olsun diye dedi gecistirdi hemen. Yabanci programlara baktiginizda kardio ve bölgesel calismalarin hep yanyana önerildigini görürsünüz.
ya tabisürekli yapmalı ama bak belin erimiş bile. bu nedenle devam etmek lazım. sonuç alınıyor cunku.[/QUOTE. Ama benim belimle sorunum yok göbeğimle var yanlarım yokki