Ebru şallı ile süper bir karın videosu

Haritas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
537
166
Arkadaşlar bu videoyu 14 gündür yapıyorum benim alt karnım var gitmiyo 1.70 boy 57kiloyum hareketleri doğru yapıyorum tartıda fark olmamasına rağmen herkes zayıflamışsın diyor ama göbeğim duruyor birde göğüslerim dikleşti ne alakaysa,yorumlarınızı bekliyorum alt karını eritebilenler bir el atın videoda 300mekik falan yaptırıyo kadın ama bende etki yok:18: Arkadaşlar 21günü tamamladım belimde incelme oldu ama göbek aynı duruyor bu iş 21günde olursa ancak çok çok katı bir diyetle olur onuda ömür boyu yapamayacağımız için yine eskiye döneriz,Ebru Şallıyq sormak gerek o güzel fiziğini 21gündemi edindi:)

Son düzenleme:
ya tabisürekli yapmalı ama bak belin erimiş bile. bu nedenle devam etmek lazım. sonuç alınıyor cunku.

ya tabisürekli yapmalı ama bak belin erimiş bile. bu nedenle devam etmek lazım. sonuç alınıyor cunku.
21günü tamamladıktan sonra göbekli bir şekilde tatile gittim ve döndüm bugün tekrar başlıyacağım arkadaşlar faydası olursada yazacağım inş.olur

Pilatesin faydasi olur tabii ama tek basina degil. Kardiosuz hic bir seyi eritemezsiniz, özellikle göbegi hic. Kardio ile göbek yaglari eriyecek pilates ile sikilasacak. Formül bu. Ebru Salli DVD sattirmak icin sadece pilates ile olacagini söylüyor ama kendisi yürüme bantlarindan inmiyor. Bir Tv röportajinda da yillar önce sorulmustu neden pilates yaptigi halde spor salonuna gittigi kem küm etti kardio olsun diye dedi gecistirdi hemen. Yabanci programlara baktiginizda kardio ve bölgesel calismalarin hep yanyana önerildigini görürsünüz.

Evet haklısınız bu kardiyosuz olacak gibi değil ve bence göbek eritmek evde başarılı olunamıcak kadar zor üstelik benim az bir göbeğim var koca göbekli insanlar ne yapsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…