Ebru Şallı ile skinny jeans yapacağım deneyimlerinize ihtiyacım var?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
1.58 boyunda 52 kg 93 cm baseni olan bir kızım. Hedefim 50 kilo olmak. Geçen seneden beri tam 12 kilo verdim ve basenlerimi 101 den 93 e düşürebildim. Ancak şu sıralar fitness a çok zamanım yok ve ebr şallının son çıkan skinny jeans dvdsini aldım. 38 beden bol geliyor, 36 da çok sıkıyor haliyle. Bu dvd gerçekten 2 beden incelme sağlıyor mu yani 20 gün durmadan yapsam 36 ya hiç zorlanmadan girebilir miyim?

valla 20 gün üst üste yapabilirsen helal olsun ben 2. günü yarıda bıraktım acıdan

:)) acı işe yaradığını gösterir, bırakmasaydın keşke

ben uzun süre plates yaptım 1 sene kadar devamlı haftada 5-6 gün süper inceliyor insan onu belirteyim
ama bu yaptığım resmen canımı okudu,o kadar kötü acıdı ki dayanamadım
bilmiyorum belki o ara diğer yaptığım sporlarda etkis etti ama tekrar başlamak isteriim ve kesinlikle başlamalısın

anladım teşekkür ederim :) faydasını görürsem mutlaka bildireceğim sana

2 gun ac kal,hemen verırsın 2 kıloyu..ugrasma 20 gun:)

kesınlıkle ıncelırsın videoyu ızledım bende yapmayı planlıyodum ama bana zorrrr

pilates candır hayat biçimidir felsefedir gerçekten bunu bir spor kültürü haline getiren insanlar çok şanslı

Bir hafta devam ettim skinny jeans e bencr gayet yapılabilen egzersizler var,basenlerimin küçüldüğünü hissediyorum,fakat biraz daha kilo vermeye karar verdim bunu bırakıp 21 günde yağlarınızdan kurtulun a başlıcam

Tavsiye ederim

dvd sıkılaştırıyor ama yağları eritmiyor yani kilo vermek istiyorsanız diyet+kardiyoyla desteklemeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…