ebru şallı ile pilates yaparken bacakları kalınlaşan ?

bskylz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
21
0
kızlar aranızda pilates yapıp da bacakları kalınlaşan var mı :KK43: ölçü almadım başlamadan önce ama kalınlaştı bacaklarım. ebru şallı ile yapıyorum 2.5 haftadır. 50 kiloyum fazlam yok ama vücuduma göre bacaklarım kalındı sıkılaşma için başladım sertleşti de zaten bacaklarım ama sanki daha da kalınlaştılar :KK43: eğer böyle bir etkisi varsa bırakayım hemen. :KK43:
bu arada her hareketi birebir yapıyorum zorlanmadan. nefese ve kaburgaya da dikkat ediyorum özellikle bacaklarım güçlendi. kalınlaşma sağlayacak başka bir şey yapmıyorum bir tek pilates.

kızlar aranızda pilates yapıp da bacakları kalınlaşan var mı :KK43: ölçü almadım başlamadan önce ama kalınlaştı bacaklarım. ebru şallı ile yapıyorum 2.5 haftadır. 50 kiloyum fazlam yok ama vücuduma göre bacaklarım kalındı sıkılaşma için başladım sertleşti de zaten bacaklarım ama sanki daha da kalınlaştılar :KK43: eğer böyle bir etkisi varsa bırakayım hemen. :KK43:
bu arada her hareketi birebir yapıyorum zorlanmadan. nefese ve kaburgaya da dikkat ediyorum özellikle bacaklarım güçlendi. kalınlaşma sağlayacak başka bir şey yapmıyorum bir tek pilates.

ağırlık kullanıyorsan ağırlık kullanmayı bırak. ilk haftalarda şişlik olabilir, sonra düzelir. hangi dvdsini yapıyorsun?

ağırlık kullanıyorsan ağırlık kullanmayı bırak. ilk haftalarda şişlik olabilir, sonra düzelir. hangi dvdsini yapıyorsun?

agırlık kullanmıyorum ki :KK43: kalınlaşma dediğim üst bacagımın ön kısmında belirginleşen ve kalınlaşan bir kas oluştu. daha önce youtube ebruli videolarından yapıyodum kısa bir süre önce de skinny jeans dvdsine başladım

Son düzenleme:
agırlık kullanmıyorum ki :KK43: kalınlaşma dediğim üst bacagımın ön kısmında belirginleşen bir kas oluştu. daha önce youtube ebruli videolarından yapıyodum kısa bir süre önce de skinny jeans dvdsine başladım

o kas kaçınılmaz çünkü bacakta en çok ön kısım çalışıyor malesef. ebru şallı'nın yaptırdığı spor kasları şişirmiyor bende, bence sende de kötü durmuyordur. bir de aldığın sağlıklı yağ miktarını artırıp proteini daha düşük tutabilirsin. ben kas görüntüsünden nefret ediyorum, öyle beslenmeye çalışıyorum. bol ceviz, badem, zeytinyağı...

bir de köprü hareketini yanlış yapıyor olabilirsin, yükü üst bacağına değil kalçana bindirmeye çalış.

X