gulumseyenmutsuz Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2022 593 846 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Nhessa #2 İlk gördüğümde çok mu aramış bu gelinliği acaba dedim. Gelinliği geçtim saçı başı ayakkabısı falanda hoş olmamış. Daha güzel bir seçim yapabilirdi. Neyse önemli olan kendi içine sinmesi. Mutluluklar çiftimize.
İlk gördüğümde çok mu aramış bu gelinliği acaba dedim. Gelinliği geçtim saçı başı ayakkabısı falanda hoş olmamış. Daha güzel bir seçim yapabilirdi. Neyse önemli olan kendi içine sinmesi. Mutluluklar çiftimize.
Meliza Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2022 75 187 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Nhessa #4 Anne Shirley gibi gelin olmuş.
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.442 39.630 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Nhessa #5 İçinde kendisini özel hissetmisse dışarıdakilerin beğenip begenmemesinin bı önemi yok O gün milletin ne hissettiği değil bizim ne hissettigimiz nasıl hissettigimizdir önemli olan
İçinde kendisini özel hissetmisse dışarıdakilerin beğenip begenmemesinin bı önemi yok O gün milletin ne hissettiği değil bizim ne hissettigimiz nasıl hissettigimizdir önemli olan