• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru polatın doktoru kim?

hypnos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
36
0
0
46
İstanbul
Hem burun hem yüzde başarılı bir doktor arıyorum.Ebru Hanım'ın burnunu beğeniyorum doktorunu bilen var mı? Ya da başka tavsiyesi olan?
Bu forumun tamamına baktım çoğuylada görüştüm ama içime sinmedi, ikinci olacak çünkü...

nuri battal cnm, gögüs yanak dudak burun kaş göz lipo botox, bilemiyorum başka bişi kaldımı ama hepsini nuri bey yapmış=))))))))

ebru polatın doktorunun nuri battal olduğundan emin misiniz ben çok araştırdım ama doktorunun ismini br türlü bulamadım... sen nerden öğrendin kesin bilgimi acaba??

evet nuri battal doktoru,ama benim de doktorum nuri battal ve ben hiç memnun değilim,2 sene sonra burnumda çökme olunca oraya kulağımdan kıkırdak koydu ve şuan kulağım da burnum da mahfoldu ,psikolojim bozuldu...revizyon ameliyatı olucam başka bir dr.a maalesef

evet nuri battal doktoru,ama benim de doktorum nuri battal ve ben hiç memnun değilim,2 sene sonra burnumda çökme olunca oraya kulağımdan kıkırdak koydu ve şuan kulağım da burnum da mahfoldu ,psikolojim bozuldu...revizyon ameliyatı olucam başka bir dr.a maalesef

merhaba mimir,

benim de önümüzdeki ay nuri bey ile randevum vardi meme diklestirme icin. yazdiklarini okuyunca biraz ürktüm acikcasi. ne tavsiye edersin?

simdiden tesekkürler

ya bende nuri battala gitmeyi düşünüyordum ocak ayı içinde içime kurt düşürdün şimdi

çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah revizyon ameliyatın güzel geçer... zaten bu doktorlar ünlülere gelince döktürüyolar ama sıradan vatandaşa böyle baştansağma yapıyorlarr... illa sanatçımı olmak gerek başarılı sonuca varmak için anlamıyorum... sanki bizlere bedava yapıyorlarr :((

ben o kadının önceki haliyle şimdiki arasında bir bağlantı kuramıyorum bir türlü. enteresan. önceki hali iyiymiş ama sanki dudaklarında da var şişirme gibi.

Back