• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Gündeş'ten büyük bağış

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Daha önce Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne 100 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlayan Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti 900 adet daha bağışlayacaklarını açıkladı

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin Fulya Terim önderliğinde düzenlediği, ‘Akülü Tekerlekli Sandalye Gecesi’ önceki akşam WOW Hotel’de gerçekleştirildi. Birçok ünlü ismin katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, “Bu gece kapsamında şu ana kadar toplam 800 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Daha önce 100 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlayan Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’ın 900 adet daha bağış yapacağını belirtti. Bu haber bizim için gecenin en mutlu haberi oldu” dedi.

keske sanatıları sacmasapan haberlerler degılde böyle guzell anlamlı haberlerle duysak okusak...

Daha önce Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne 100 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlayan Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti 900 adet daha bağışlayacaklarını açıkladı

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin Fulya Terim önderliğinde düzenlediği, ‘Akülü Tekerlekli Sandalye Gecesi’ önceki akşam WOW Hotel’de gerçekleştirildi. Birçok ünlü ismin katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, “Bu gece kapsamında şu ana kadar toplam 800 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Daha önce 100 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlayan Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’ın 900 adet daha bağış yapacağını belirtti. Bu haber bizim için gecenin en mutlu haberi oldu” dedi.

heLaL olsun ebRu'maa ♥

Programlarında çok kibar ve hanım hanımcık olması dikkatimi çekiyordu.
Bunuda gördüm şimdi daha çok sevdim işte :34:

Tabiki yapilan her yardima cok seviniyorum. Yapsinlar, daha daha cok yapsinlar.
Sadece keske haram yemeseler ? Yani bu olaylar ortaya cikmasaydi, yine yaparlarmiydi bu kadarini orasi malum ???
Yeni yaptiklarina göre, demekki kendilerini aklamaktan baska birsey degil.
Ama yapsinlar, daha fazlasini bekliyoruz, sadece rüsvet olarak (!!!) trilyon dolarlik saat hediye edebiliyorsa, 900 elektrikli sandalye nedirki yaninda.
Adam belki dünyanin en zengin adami. Bence daha cok seyler yapsin, bana az bile geldi.

ben mi yapacaktım o kadar yardımı..az bile yapmış..daha daha fazlasını bekliyoruz inşallah

Back