Ebru Gündeş'in son hali şaşırttı

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
O Ses Türkiye yeni sezona yeni jüri üyeleriyle dün akşam merhaba dedi. Ebru Gündeş'in yüzündeki değişim O Ses Türkiye'nin yeni sezonuna damga vurdu. Ebru Gündeş'in son hali, 'acaba estetik mi yaptırdı?' sorularını akıllara getirdi

O Ses Türkiye başladı yeni jürileri ile yeni sezona başlayan yarışmada en çok dikkat çeken isim Ebru Gündeş oldu. Ebru Gündeş ‘in son hali sosyal medyada çok konuşuldu.

Jüri üyeliğini Murat Boz, Hadise , Gökhan-Hakan Özoğuz ve Ebru Gündeş’in yaptığı O Ses Türkiye'de yeni sezon başladı. Programda en dikkati çeken isim Ebru Gündeş oldu. Göz altlarını dolduran Ebru Gündeş kaşlarını da değiştirmişti.Sosyal medyadada Gündeş’in estetik ve botoks sebebiyle bu hale geldiği konuşuldu.

O ses türkiye programını severdim bu kadın geldikten sonra büyük soğuma olsa da dün sezonun ilk bölümü diye bir bakayım dedim
kaldım tam bir faciaydı

öyle tuhaftı ki suratı eşime dönüp dönüp bu kadına ne olmuş acaba çok berbat görünüyor çok değişmiş diye defalarca sordum şaşkınlıktan

Kocası olacak adamla beraber mi acaba hala?
Yarışmacılardan biriyle dans mans etti cilveli cilveli ya, acaba dedim
adam kaçmış gitmiş ülkeyi terk etmiş diyola

o benimde dikkatimi çekti bir haller olmuş

Bayiliyorum ben bu kadina
Imaj degisikligi iyidir, hep ayni olmayacak ya..

ben kıbar hanım gormek ısterım
erkek gıbı tavırlarıyla gıyındıklerı cok komık duruyor bagdastıramıyorum
bıde bırsey dıkkatımı cektı
toplu sarkı soylemelerde :) bıraz saygısız
sesıyle ozellıkle fazla bastırıyor dıger jurı arkadaslarını
hep bırlıkte soylerken bırbırıne uymalı saygı gostermelı tum turkıye bılıyor sesın guclu tamam hala neyı kanıtlamaya calısıyorsun dıyesım gelıyor :)

Aynen, bende severdim o yarışmayı ama ebru gündeş yüzünden izlemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…