Ebru Gündeş, Vakko'dan aldığı 300 bin liralık hediyeyi geri verdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ebru Gündeş'in yeni yıl hüsranı
Ebru Gündeş, dostlarına yılbaşı için aldığı 300 bin liralık hediyeyi milyoner eşi yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanınca iade etti.
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, lüks yaşamı ve pahalı harcamalarıyla sürekli gazetelerde yerini aldı.

Gündeş, yılbaşı için de büyük hazırlıklar yaptı. 300 bin liralık hediye aldı.

Gündeş özellikle çok büyük harcamalarını, Azeri işadamı Reza Zarrab ile evlendikten sonra yapmaya başlamış eşi tarafından kendisine yarış atları ve yalı hediye edilmişti.

HER ŞEY TEPETAKLAK OLDU

Ancak Gündeş'in morali, geçtiğimiz günlerde iyice bozuldu. Çünkü eşi Rıza Sarraf, yolsuzluk operasyonu kapsamında gözaltına alındı ve tutuklandı. Kimileri yargısız infaz yoluna gidip Gündeş'i eleştirirken, sevenleri ise ona destek mesajları yağdırdı.

"BU DURUMDA YILBAŞI KUTLAYACAK DEĞİLİM"

Gündeş, bugüne kadar kazandıklarını yardıma ihtiyacı olanlarla paylaştı. Bu yılbaşı için de eşini dostlarını ve ihtiyacı olanları hediye yağmuruna tutmak istedi. 17 Aralık operasyonu öncesi Kanyon Vakko mağazasından yılbaşı için 300 bin liralık alışveriş yaptı. Çantalar, saatler, kravatlar, ev süs eşyaları, giyişiler alan sanatçı, bunların hepsini hediye paketi yaptırdı. Ancak eşi tutuklanınca morali allak bullak oldu.

Ünlü sanatçının, tüm hediyeleri birkaç gün önce şoförüyle mağazaya geri gönderdiği öğrenildi. "Ben bu durumda yılbaşı kutlayacak değilim" diyerek yakın dostlarına dert yandığı belirtildi.

Takvim

Ben de 33 üme giricem cebimde nakit 700 lira bile yok :KK60:
Benim de bu aklıma geldi bak:KK43:

Aldığım yılbaşı hediyesini eşim beğenmezse değiştirmek için fişini saklıyorum bende :KK60::KK60::KK60:
Bu Reza beyin küçük kardeşi yokmudur ki sana yapalım :KK53:

300 bin tl ne demek ya... Dünyada çöpten ekmek toplayan ve açlıktan ölen insanlar varken nereden kazanıldığı belli olmayan 300 bin tl yi yılbaşı hediyelerine harcayan insanın yatacak yeri yok. Allah soracak hesabını... Söylenecek çok şey var da... Neyse...

Aldığım yılbaşı hediyesini eşim beğenmezse değiştirmek için fişini saklıyorum bende :KK60::KK60::KK60:
Bu Reza beyin küçük kardeşi yokmudur ki sana yapalım :KK53:

Yolsuzluğa adı karışmışlarla işim olmaz:KK19:
Yollularla ilgileniyorum :KK60:

Way arkadaş bi 50 binlira için 10 yıllık kredi çekiyoz adamlar 300 bini tek kalemde harcıyo bide eşe dosta hediye adaletmi uleyyyynnnn :KK52:

Yolsuzluğa adı karışmışlarla işim olmaz:KK19:
Yollularla ilgileniyorum :KK60:

Ahlak, namus vs kavramlar demode artık med :KK14:
Kadıncağız saçı başı full makyajı ile tv ye çıkıp ağlayabiliyor mesela :KK42:
Ve bir kısım insanımızda (yüzde vermeyeyim polemik olmasın) inanıp alkış tutuyor:KK9:

Adamın parasını ucuca bağlasan dünyayı kimbilir kaç kez dönersin sen hala yolsuzlukla işim olmaz diyorsun:KK19:

Bak Ebru hanıma 40ına gelmiş ama 84 lü Reza beyde bulmuş mutluluğu :KK23:

Biraz pozitif düşünmek lazım ama olmaz ki böyle :KK20:

50bin ikramiye için 30 yıl çalışıyor insanlar. bu ebru gündeş kişi(!)si nasıl çal(m)ışmış ta kazanmış :KK19:bir taraf ekmek alırken iki kere düşünüyor diğer taraf savuracak yer bulamıyor.

vay bee,vakko saat,çanta ve süs eşyalarına ihtiyacı olanlarda varmış yazık:KK53: bende evi izole ettirebilsek diye vahlanıyordum,kendimden utandım şimdi :KK53:

vay bee,vakko saat,çanta ve süs eşyalarına ihtiyacı olanlarda varmış yazık:KK53: bende evi izole ettirebilsek diye vahlanıyordum,kendimden utandım şimdi :KK53:

Tabiki:))) mesela ben, ihtiyacım var, sevenlere duyurulur:))) saatim vakko olmazsa alerji yapıyor:KK14:

Ben sevgilime hediye almıyım dışarıda eğleniriz, gece güzel bir yemek yeriz daha güzel olur diye para hesabı yapıyordum 300.000 liralık hediye he:KK53:

Sevgilim sen Reza Zarrab değilsin yemekle idare et:KK51: Belki tatlı da yeriz :KK1:

X