Ebru Gündeş: Babama para gönderdim, dekontları var

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
33.741
54.977
Ebru Gündeş babası hakkında çıkan haberler ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yıllardır arayıp sormadığı babasının sefalet içinde yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ebru Gündeş yaptığı açıklamada babası ile ilgilenmediğinin doğru olmadığını belirtti.

Ebru Gündeş: Babama para gönderdim, dekontları var. Ebru Gündeş babası hakkında çıkan haberler ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yıllardır arayıp sormadığı babasının sefalet içinde yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ebru Gündeş yaptığı açıklamada babası ile ilgilenmediğinin doğru olmadığını belirtti.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yıllardır arayıp sormadığı babasının sefalet içinde yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Gündeş, milyon dolarlık yalıda yaşarken babası Remzi Gündeş'in, evi olmadığı için sefalet içinde eskici dükkanında yaşadığı iddia edilmişti.

Eşi Reza Zerrab'ın 17 Aralık'taki yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan operasyon nedeniyle zor günler geçiren Ebru Gündeş, uzun bir aradan sonra ilk konserini geçtiğimiz gece Manavgat'ta vermişti.

Gecede 17 bin TL değerindeki kıyafetle sahneye çıkan Gündeş'in babası Remzi Gündeş, yıllar sonra yaşadığı eskici dükkanında sefalet içinde görüntülenmişti.

Bakırköy'de eskicilik yaptığı dükkanda yaşayan Remzi Gündeş, kaderine terk edilmiş halde bütün gününü 20 metrekarelik dükkanda geçiriyor.

Evi olmadığı için dükkanında yaşayan Remzi Gündeş, kendisini yıllardır arayıp sormayan kızı Ebru Gündeş hakkında ise konuşmak istememişti.

Dükkanında bir başına 'Osman' adındaki kedisiyle yaşan baba Gündeş, şu açıklamalarda bulunmuştu.

Ben şerefsiz bir insan olsaydım şu anda lüks içinde yaşıyor olurdum.

Ama şerefli bir hayatı tercih ettim. O yüzden bu haldeyim. Dilenci değilim acımdan ölürüm ama yine de kimsenin kapısına gidip bir lokma dilenmem.

Tüm bu iddialar magazin gündemine bomba gibi düşerken Ebru Gündeş'ten çıkan haberlere cevap geldi.

Gündeş'in yıllar önce alkol problemi yaşayan babasını tedavi ettirmek için hastaneye yatırdığı ancak hiçbir sonuç alamadığı da ortaya çıktı.

Ağır iddialara maruz kalan Ebru Gündeş'in babasına her ay düzenli olarak para gönderdiği ortaya çıktı.

Babasının alkol problemi nedeniyle unutkan olduğunu çevresindekilere anlatan Gündeş, şu açıklamalarda bulundu.

Yatırdığım paraların dekontları var. O kadar unutkan ki, arada görüştüğümüzde bile beni tanımakta zorlanıyor.

Bu tarz iddialarla karşı karşıya kalacağımı bildiğim için dekontları saklıyorum.

Gündeş'in Bakırköy'de babasına bir ev alıp, döşediği de ortaya çıktı.

Ancak babasının, "Ev istemiyorum bana kamyon al, o evde oturmam, ben bu dükkanda mutluyum" diyerek reddettiği de öğrenildi.

http://www.ankarahaber.com/haber/Ebru-Gundes-Babama-para-gonderdim-dekontları-var/161116