• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Gündeş 175 anaokulu yaptıracak

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Ebru Gündeş Reza Zarrab çiftinin, bugüne kadar 2 bin 500 aileye kışlık giysi yardımı yaptığı, her ay 500 aileye kumanya, 150 üniversite öğrencisine de burs verdiği ortaya çıktı
T24
Hayır için 175 anaokulu yaptırma sözü veren Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftinin; her ay 500 aileye kumanya, 150 öğrenciye de burs verdiği ortaya çıktı.

Geçen yıl felçliler için 2 bin 500 sandalye bağışlayarak dikkatleri üzerine çeken Ebru Gündeş- Reza Zarrab çifti, bu yıl da TOGEMDER (Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği) için kolları sıvadı. Çift, derneğin kendilerine göstereceği şehirlere 175 anaokulu yaptıracak.

Kışlık yardımı

Ancak dernek, Zarrab Ailesi'nin sadece bu bağışı yapmakla kalmadığını açıkladı. Ünlü çiftin, bugüne kadar 2 bin 500 aileye kışlık giysi yardımı yaptığı, her ay da 500 aileye kumanya, 150 üniversite öğrencisine de burs verdiği ortaya çıktı.

Oy maşallah! :)
Allah daha çok versin de daha çok yapsınlar ama bu işin eğitimini alıp da yıllarca dirsek çürütenler üç kuruşa talim ederken bazılarının milyon dolarlar kazanması da insanı düşündürüyor biraz.

ne güzel, ben iş kurup, bayilikler verecek diye düşünmüştüm başlığı okuyunca öyle değilmiş

Back