• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ebru akelın saç rengi nedir? yardımmmmm

çikolata kahvede kızıllık yoğun bunda pek kızıllık yok bu renk fındık kabuğu yada fındık kahve ikiside aynı renk ama markadan markaya isim olarak değişiyor

bende bulamadım halaaa =( bıcok cıkolata kahve tonu var ama hangısı
koleston ve loreal boyalarını daha once denemıstım onlar asla degıl artık yarın kuaföre gıdıp gostereyım dedım
gercı onlar bıle tutturamıyo ama fıkırlerınızı beklıyorum yınede

Hemen cevap veriyorum L’Oréal Sublime Mousse 41 IŞILTILI KAHVE

O rengin ta kendisidir.

Işıltılı kahve değil kesinlikle. Saçım siyaha yakın koyu kahve olsun diye boyadım bu boyayla ve siyaha yakın bir renk oldu. Ne kadar akarsa aksın yine de koyu kalıcaktır. Numarasından da belli koyu olduğu zaten. Bu renk 6 ile başlayan boyalardan çıkar, daha koyusunu deneme bile derim ben.

kızlarrr kuaföre gıttım kapalıydı zaten çikolata kahve deyıp gecıcek bılıyorum bende bosuna saç rengımı açmıs olucam ıkı haftadır
turuncu kafayla dolaşıyorum zaten =)) evet 6li bı boya karısımı ama kızıllıkta yok kahve cok yogun ne yapsam

kızlarrr kuaföre gıttım kapalıydı zaten çikolata kahve deyıp gecıcek bılıyorum bende bosuna saç rengımı açmıs olucam ıkı haftadır
turuncu kafayla dolaşıyorum zaten =)) evet 6li bı boya karısımı ama kızıllıkta yok kahve cok yogun ne yapsam

Ben çok eskiden framcolor 6W koyu kumral çikolata altın diye bir boyayla boyamıştım. Kuaför malzemeleri satılan yerlerde bulabilirsin. Bayağı yakın bir renk bu resme ama tam böyle değil. Bir tek bu markada değil kuaför boyalarında bu tür karışım renkleri bulabilirsin. Çikolata altın diye sor ama 6lı tonlar olsun dikkat et.

bu kızın saç rengi de aynı sanırım yada ona yakın
ezgi-eyuboglu.jpg

bu kızın saç rengi de aynı sanırım yada ona yakın ama geçen bölümde çok daha açılmıştı saçı.. altın yansımaları daha fazlaydı hoş olmuştu ama o halinin resmini bulamadım

kızlar çok güzel bir renk ama çikolata kahve koyu oluyor bu sanki renk karışımı gibi geldi.Ama ebru akel loreal saç boyasının yeni yüzü sanırım sublime mause

kızlarrr syoss 6.8 numaraya boyadım saclarımı gercekten cok yumusak bır boya herkese tavsıye ederım
ıstedıgım renk pek olmasa koyu karamelle kahve arası bısey oldu bastada belırttıgım gıbı ben saclarımı sıyahtan acmıstım
alacalı bulacalı olmasına ragmen guzel kapattı 35 dk beklettım ama ben

Işıltılı kahve değil kesinlikle. Saçım siyaha yakın koyu kahve olsun diye boyadım bu boyayla ve siyaha yakın bir renk oldu. Ne kadar akarsa aksın yine de koyu kalıcaktır. Numarasından da belli koyu olduğu zaten. Bu renk 6 ile başlayan boyalardan çıkar, daha koyusunu deneme bile derim ben.

Işıltılı kahve değil kesinlikle demişsiniz buyrun izleyin ve ebru hanımın kendi ağzından dinleyin .

Ebru Akel'in Saç Güzelliğinin Sırrı

Buda boyanın kutusunun resmi .

L'Oréal Paris'ten yeni Sublime Mousse

Umarım açıklayıcı olmuştur . Bu boya normal bi boya olmadığı ve köpük şeklinde olduğu için 41 yazısı sizi yanıltmış sanırım. Ordaki 41 4/1 değildir.

Işıltılı kahve değil kesinlikle demişsiniz buyrun izleyin ve ebru hanımın kendi ağzından dinleyin .

Ebru Akel'in Saç Güzelliğinin Sırrı

Buda boyanın kutusunun resmi .

L'Oréal Paris'ten yeni Sublime Mousse

Umarım açıklayıcı olmuştur . Bu boya normal bi boya olmadığı ve köpük şeklinde olduğu için 41 yazısı sizi yanıltmış sanırım. Ordaki 41 4/1 değildir.

Ebru Akel'in reklam yüzü olduğunu ben de biliyorum. Ama bu boya rengi 4/1'in koyuluğunda malesef. Normalde 4/1 koyu küllü kahve olurdu ama yansıma rengi diğerleri gibi mi ifade ediliyor bilmiyorum. Fakat emin olduğum birşey varsa o da bu boyanın siyaha yakın bir koyu kahve çıkardığıdır. Kendi saçımı boyadım önce 40 numarasıyla bir ay sonra da 41 numarasıyla. Hatta annemin saçını da 70 ile boyadım ve elde ettiğim sonuç diğer boyalarda kumrala denk gelen 7/0 oldu. Yani anlayacağınız reklamda görüldüğü gibi olmuyor boyanmış hali. Bana ne kadar Ebru Akel'in saç rengi budur deseler de ne renk çıkacağını anlayabilecek kadar deneyimim var saç boyası konusunda. Burdan uyarmayı kendime borç bildim çünkü çıkıcak olan koyu kahve renkten geri dönüş çok zor olacaktı.

İnanmıyorsanız " Loreal mousse 41 IŞILTILI KAHVE Ebru Akel (resimli) " diye bir başlık açmış arkadaşlar. Benim dışımda boyayanların da yorumları ve ortaya çıkan saç renkleri de var. Emin olmadığım bir konuda yorum yapmaktan hep kaçındım saç rengi konusunda çünkü bedeli çok ağır olabiliyor boyayan insan için. Bu yüzden buraya yorum yazarken dikkatli olmak gerekiyor. Ne umutlarla boyayıp sonra pişman olan çok arkadaşım oldu ve kötü bir durum malesef.

Son düzenleme:
Boya kataloglarında yada boya kutularının üzerinde gördüğünüz bütün renkler , en açık sarının üzerine boyanarak sizlere sunulmuş renklerdir. Burada bahsettiğim şey tabiki 41 ışıltılı kahve gidipte 5 yada 6 bazında bir saçın üzerine uygulanırsa o şekilde olmayacaktır. Arkdadaşlarımız o rengin hangisi olduğunu sormuşlar bende cevap verdim . Saçlarının resimlerini eklerlerse önce açılıp sonra boyanır yada , daha yüksek vol. ile boyanırsa olabilir gibi seçeneklerde sunabilirim.

Boya kataloglarında yada boya kutularının üzerinde gördüğünüz bütün renkler , en açık sarının üzerine boyanarak sizlere sunulmuş renklerdir. Burada bahsettiğim şey tabiki 41 ışıltılı kahve gidipte 5 yada 6 bazında bir saçın üzerine uygulanırsa o şekilde olmayacaktır. Arkdadaşlarımız o rengin hangisi olduğunu sormuşlar bende cevap verdim . Saçlarının resimlerini eklerlerse önce açılıp sonra boyanır yada , daha yüksek vol. ile boyanırsa olabilir gibi seçeneklerde sunabilirim. Tekrar söylüyorum oradaki 4/1 değildir ki 1 küllü temsili olduğu için kül kelimesinin geçtiği yerden ışıltı beklenmemelidir.

Back