Ebola virüsüne bakış açınız?

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
34
Merhaba Hanımlar

Lütfen konum burda dursun ödev yapmam lazım benim de derdim bu

Ödevimin ne oldugunu hala anlamadım ama anladıgım kadarını sizinle yapacağım

bana halk olarak, ebola virüsüne nasıl baktıgınızı söyler misiniz? (biliyorum, çok saçma)

hocam nasıl bakacaz öldürücü korkutucu bi virüs hiç iyi bakmıyoz dedim

o da bana hiç iyi bakmadı
haklıydım

anneniz kızım ne virüsü git ders çalış dese bunu bile yazın dedi

siz de öyle demeyin de

sizce bu virüs nedir necidir hakkında ne biliyorsunuz

Amerika'da bir hastanede calisan bir hemsire olarak sahsen ben endiseliyim. Hastanede ebola virusune karsi alarm verildi, kurul olusturuldu. Yeni bir haber ciktigi zaman biz de hemen haberdar ediliyoruz, onlem olarak bilgilendiriliyoruz. Benim calistigim bolume ugrayacagini sanmiyorum bu hastaligin, yenidogan yogunbakim hemsiresi olarak, ama yine de hastane ortami riskli tabii.
Bir de Teksas'ta hemsirelerden birine bulastigini duyunca hepten kaygilaniyor insan.
Bu hastaligi okudum, cok bulasici ve berbat bir hastalik olmasinin yani sira aklimda kalan kanamadan olduren bir hastalik oldugu.
Ben de sahsen Turkiye'de durumlar nasil merak ediyorum. Gecenlerde bir ebola suphesi cikti, sonra ne oldu bilmem. 1.5 ay sonra Turkiye'ye gelecegim, bu hastalik var midir, durum nedir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…