Ebola virüsü Zombi virüsümü ?

VC17 diye bişey canım. Tam vampir değil tabi ama kan içme eğilimi ve vücutta bazı değişiklikler yapiyormus sanirim.

Vampir dizileri izlemekten beynimin aktığı dönem arastirmistim

İlginçmiş yaa

Ay bende vampir kitaplarını seviyom
Gece evi serisi fln

İlginçmiş yaa

Ay bende vampir kitaplarını seviyom
Gece evi serisi fln
Bu vampirlerde bişey var cekiyo kendine insani:)

Alacakaranlık haric hic vampir kitabi okumadim bide karanlığa dokunmak vardi sanırım. Çok kaptiriyorum ben kendimi öyle böyle degil :)

Halk arasında Zombi Geyik Hastalığı olarak adlandırılan hastalık an itibari ile Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Norveç ve Güney Kore dahil olmak üzere, Kuzey Amerika’nın bazı bölgelerinde, Avrupa’da ve Asya’da tespit edilmiştir.
Kronik Tükenme Hastalığı her yaştan hayvanı etkileyebilmekte, etkilenen hayvanlar başta asemptomatik gözükmek ile birlikte yaklaşık 1 yıl içerisinde şiddetli kilo kaybı, tökezleme, halsizlik ve diğer nörolojik semptomları içeren semptomlar ortaya çıkmaktadır.
Günümüzde hastalığı tedavi edebilecek ya da önleyebilecek bir ilaç ya da aşı halen geliştirilememiştir.
Bugüne kadar, insanlarda bildirilmiş herhangi bir Kronik Tükenme Hastalığı enfeksiyonu vakası bulunmamakla birlikte, bazı hayvan çalışmaları, hastalığın enfekte olmuş hayvanların etini yiyen ve/ya beyin ve vücut sıvılarıyla temas eden bazı insan olmayan primat türleri için bir risk oluşturduğunu göstermektedir. Bu çalışmalar sonucunda insanlar için de bir risk olabileceği endişesini doğurmuştur.

Kaynak: Zombi Geyik Hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…