- 21 Aralık 2014
- 162
- 18
- 33
- 32
- Konu Sahibi nisaninannesi16
elinde 2 yaş için temiz uygun kıyafet olanlar lütfen benimle iletişime geçsin temiz olursa 3 yaş dahi olabilir seneye giyer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elinde 2 yaş için temiz uygun kıyafet olanlar lütfen benimle iletişime geçsin temiz olursa 3 yaş dahi olabilir seneye giyer.
merhaba benim konumdada 2 ,3 yaş kıyafetler mevcut lcw nin 2 yaş montuda var yepyeni düünürseniz yardımcı olurumelinde 2 yaş için temiz uygun kıyafet olanlar lütfen benimle iletişime geçsin temiz olursa 3 yaş dahi olabilir seneye giyer.
Icin iyi durumda2-3 mothercare mont suan kullaniyorum kis bitiminde satmayi düşünüyorum bilginiz olsun resim eklerim birazdan disari fazla cikmadigimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-ilk-sayfada-ilk-mesajda-duzenlendi.785882/elinde 2 yaş için temiz uygun kıyafet olanlar lütfen benimle iletişime geçsin temiz olursa 3 yaş dahi olabilir seneye giyer.
RiCa ederim guzel gunlerde kullanilsin :)ARKADAŞLAR MERHABA SAYFADA YAYINLANAN ENABE ADLI KULLANICISININ OYUNCAKLARININ BİR KISMINI ALDIM GERÇETEN SIFIRDAN FARKI YOK HATTA PİLLERİNİ BİLE ÇIKARMAMIŞ KENDİSİ SAPA SAĞLAM ÇALIŞRI DURUMDA İDİLER HERKESE TAVSİYE EDERİM ÜRÜNLERİ CİDDEN ÇOK TEMİZ ;
TEŞEKKÜRLER ENABE :) :)