Toprak111 ""Yasanmayan yaslar"" Kayıtlı Üye 4 Nisan 2017 5.037 6.530 30 Haziran 2017 Konu Sahibi Toprak111 #1 Arkadaşlar ebelikle hemşirelik arasındaki fark ne hangisini okumayı önerirsiniz?
S spechles Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2017 8 3 2 Temmuz 2017 Konu Sahibi Toprak111 #2 Toprak111 .!.: Arkadaşlar ebelikle hemşirelik arasındaki fark ne hangisini okumayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen birisi cevaplarsa sevinirim bende merak ediyorum. Çünkü kpss de alımları çok fazla demek ki ebelik harici hemşirelikte yapabiliyorlar
Toprak111 .!.: Arkadaşlar ebelikle hemşirelik arasındaki fark ne hangisini okumayı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen birisi cevaplarsa sevinirim bende merak ediyorum. Çünkü kpss de alımları çok fazla demek ki ebelik harici hemşirelikte yapabiliyorlar
tulipa ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60 Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 8.139 4.871 4 Temmuz 2017 Konu Sahibi Toprak111 #3 Ebeligi sevmiyorum ben.Hemsirelik daha iyi.Daha cok alim oluyor.Gerci daha iyileri de var.Zor is bunlar.Ama kolay atanirsin.Ogretmenligi tercih ederdim.Yazin calismamak icin ve yapilan is icin.
Ebeligi sevmiyorum ben.Hemsirelik daha iyi.Daha cok alim oluyor.Gerci daha iyileri de var.Zor is bunlar.Ama kolay atanirsin.Ogretmenligi tercih ederdim.Yazin calismamak icin ve yapilan is icin.