- Konu Sahibi sus_aglama
-
benim Kız 2 Yaşında Derdi Hiç Bitmiyor çok şükür Allah Sağlık Versinde Senin Kızın çok Tatlıymış Maşallah Ev Hanımlarının Rahatı Kimde Var Biz Hem Ev Hanımıyız Hem Iş Kadını Birde Anne Madem Kadın Erkeğin Kaburgasından Yaratıldı Daha Güçsüz Yerine Göre Niye Tüm Bu Yükler Zavallı Kadınların üstünde Cevapsız Maalesef Valla Yaram Depreşti Yine Ben Bu Konulara çok Taktım Bu Aralar Neeeyse Cnm Kendine Iiiii Bak Yazışırız Yine
Sağol,allah Hepimizin çocuğunu Bize Bağişlasin.evet Canim çevrende Bide Halinden Anlamayan Ve Kiymet Bilmeyen Kişiler Varsa çok Zor Oluyor.arada Bazi Işleri Az Da Olsa Eşime Yaptiriyorum,öyle Böyle Geçiyor Işte.nöbet Tutuyor Musun?senin Kiza Kim Bakiyor?allah Elimizden Almasinda çocuk Olunca Daha Zor Oluyor Herşey. Bu Konuda çok Zorluk çektim Ben De Biliyorum.bi De Hemşirelerin Kaderi Kötü Olur Derler;.
Tabi Aileden Ayri Oluyorsun,küçük Yaşta Yanliş Kararlar Alabiliyorsun Ve Sağliğin Bozularak çalişiyorsun.
arkadaşlarım tahminim doğru cıktı cocuk acile verildim cok yoğun ve yorucu 2 günde bunaldım hasta sayısı ve müşahade cok fazla 950 -1000 i buluyor 24 saatte 11 kişi nöbet ceviriyolar.ya sorarom size biz ebelerin günahı ne de ebelik okuyup hemşirelik yapıyoruz ne işim var benim acilde negüzel doğum servisindeydim offffff offffff.
evet Arkadaşım Dediklerine Katılıyorum Bizim Hastanede De Kreş Yok Napıcaz Bakalım şimdilik Annem Bakıyo Ama Nereye Kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?