- Konu Sahibi sus_aglama
arkadaşlar ben ebeyim cok güzel bir meslek içinizde ebe olan varsa gelin de iki lafın belini kırak yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni arkadaşlar katılıyor ne güzel ozztoygar doğyda nerde çalışıyorsun
ilk görev yerim şemdinli,sonra almanya,sonra erzurum ,şimdide istanul canım
BEN DE EBEYİM ARKADAŞLAR.AMA ŞU AN HEMŞİRELİK YAPIYORUM.EBELİK DAHA ZOR,AMA DAHA GÜZEL BENCE.a.s.
hoşgeldin Arkadaşım Bencede Güzel Zor Ama Mutluluk Veren Bir Mesleğimiz Var Ben Kadın Doğum Kliniğinde çalışıyorum Sezeryanlara Biz Giriyoruz Bebek Almaya Nrp Yorucu Ve Stresli Oluyor Ama Sonuç çok Güzel Olduğu Için Ameliyathaneden çıkarken çok Mutlu Hissediyorum Mesleki Tatmin önemli
Merhaba Meslektaşim.14 Yildir çalişiyorum ,bunun Yarisi Ebelik ,yarisi Hemşirelik Yaptim.şimdi Yenidoğandayim.ben De Arada C/s Den Bebek Almaya Gidiyorum.evet Mesleki Tatmin önemli Bence De.zor Bir Işin Altindan Kalkmanin Mutluluğunu Yaşiyor Insan.bu Arada Hemşeri Sayiliriz ,o Civardanim.adanaya Da Birkaç Kez Gittim.
bende daha önce 3 yıl çocukta çalıştım yenidoğan da zordur bende 10 yıllığım Adana güzel benim eşim adanalı ben izmirliyim ama şuan dışarısı cehennem gibi adana nın sıcağı meşhurdur bilirsin yanıyoruz valla
bende tarsusluyum bi hemşeri daha size
bende mersinliyim.yozgatta ilçe hast.çalışıyorum bir aydır etf lerle uğraşıyoruz 3 kişiyiz hem nöbet hem etf bıktım valla.ne olduğumuz belli değil.
merhaba arkadaşım ah izmir ahhh güzeldir memleketim özledim valla bak ne güsel oldu hareket kattık topikte kimse yazışmıyordu inşallah yeni kimseler katılır sende çocuk vrmı
buselik nasılsın canım valla sıcaktan bayılıyorum tüm gün kızımı gezdirdik yoruldum valla şimdi oturdum bakıyorum biraz yarında mesai 4 gündür çalışmıyordum zor gelecek yarın işe gitmek eskişehir e eş tayiniylemi gittin sen