• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebeler

bende ebeyim canım.yozgatın ilçesindeyim 8.yılım.ama ben ebeliği sevmiyorum haftasonu öss ye gircem olursa röntgen yada labaratuar yazacam bakalım.hayırlısı.

hepsi 2 tanemi yani başka ebe yokmuşmu memnun oldum meslektaşım tanıştığımıza ben mesleğimden çok memnunum kadın doğum kliniğinde çalışıyorum görüşmek üzere

canım bende ebeyim.suan hemşirelik yapıyorum daha önce saglık ocagındaydım doguda suan hstnedeyim dogum servisindeyim dicem ama haftaya dogumiznim bitiyo bakalım beni nereye vercekler:uhm:

BEN DE EBEYİM ARKADAŞLAR.AMA ŞU AN HEMŞİRELİK YAPIYORUM.EBELİK DAHA ZOR,AMA DAHA GÜZEL BENCE.a.s.

hoşgeldin arkadaşım bencede güzel zor ama mutluluk veren bir mesleğimiz var ben kadın doğum kliniğinde çalışıyorum sezeryanlara biz giriyoruz bebek almaya nrp yorucu ve stresli oluyor ama sonuç çok güzel olduğu için ameliyathaneden çıkarken çok mutlu hissediyorum mesleki tatmin önemli

hoşgeldin Arkadaşım Bencede Güzel Zor Ama Mutluluk Veren Bir Mesleğimiz Var Ben Kadın Doğum Kliniğinde çalışıyorum Sezeryanlara Biz Giriyoruz Bebek Almaya Nrp Yorucu Ve Stresli Oluyor Ama Sonuç çok Güzel Olduğu Için Ameliyathaneden çıkarken çok Mutlu Hissediyorum Mesleki Tatmin önemli

Merhaba Meslektaşim.14 Yildir çalişiyorum ,bunun Yarisi Ebelik ,yarisi Hemşirelik Yaptim.şimdi Yenidoğandayim.ben De Arada C/s Den Bebek Almaya Gidiyorum.evet Mesleki Tatmin önemli Bence De.zor Bir Işin Altindan Kalkmanin Mutluluğunu Yaşiyor Insan.bu Arada Hemşeri Sayiliriz ,o Civardanim.adanaya Da Birkaç Kez Gittim.

Merhaba Meslektaşim.14 Yildir çalişiyorum ,bunun Yarisi Ebelik ,yarisi Hemşirelik Yaptim.şimdi Yenidoğandayim.ben De Arada C/s Den Bebek Almaya Gidiyorum.evet Mesleki Tatmin önemli Bence De.zor Bir Işin Altindan Kalkmanin Mutluluğunu Yaşiyor Insan.bu Arada Hemşeri Sayiliriz ,o Civardanim.adanaya Da Birkaç Kez Gittim.

bende daha önce 3 yıl çocukta çalıştım yenidoğan da zordur bende 10 yıllığım Adana güzel benim eşim adanalı ben izmirliyim ama şuan dışarısı cehennem gibi adana nın sıcağı meşhurdur bilirsin yanıyoruz valla

bende mersinliyim.yozgatta ilçe hast.çalışıyorum bir aydır etf lerle uğraşıyoruz 3 kişiyiz hem nöbet hem etf bıktım valla.ne olduğumuz belli değil.

TARSUSLU HEMŞİRE BİR ARKADAŞIM VARDI,ADI NUVEYDA.BEN DE GAZİANTEPLİYİM.MERSİNE ÇOK GİTMİŞLİĞİM VARDIR.MERSİNE BAYILIRIM.DENİZİ ANTALYADAN FİLAN DAHA GÜZEL VE DAHA UYGUN FİATA TATİL YAPILIR.a.s.a.s.a.s.a.s.BABY NURSE ARKADAŞIM,EVET ADANANIN SICAĞI BETERDİR AMA ORASI DA GÜZELDİR.İZMİRLİYMİŞSİN.İZMİRİ DE BEĞENİRİM.ALSANCAKTAKİ SSK.LOKALİNDE KALMIŞTIM 3 KEZ.

merhaba arkadaşım ah izmir ahhh güzeldir memleketim özledim valla bak ne güsel oldu hareket kattık topikte kimse yazışmıyordu inşallah yeni kimseler katılır sende çocuk vrmı

bende mersinliyim.yozgatta ilçe hast.çalışıyorum bir aydır etf lerle uğraşıyoruz 3 kişiyiz hem nöbet hem etf bıktım valla.ne olduğumuz belli değil.

etf ile işiniz ne s.ocakları yapmıyor mu bu işi aile hekimliğine mi geçtiniz allah kolaylık versin cnm

merhaba arkadaşım ah izmir ahhh güzeldir memleketim özledim valla bak ne güsel oldu hareket kattık topikte kimse yazışmıyordu inşallah yeni kimseler katılır sende çocuk vrmı

evet canım 1 kızım var.profilimde de yazıyor zaten. tabi ben izmirin güzel yerlerini gördüm;narlıdere,karşıyaka kipa alışveriş merkezi,alsancak.daha güzel yerleri de vardır eminim.çok paran ve bol zamanın olacak da gezeceksin.

buselik nasılsın canım valla sıcaktan bayılıyorum tüm gün kızımı gezdirdik yoruldum valla şimdi oturdum bakıyorum biraz yarında mesai 4 gündür çalışmıyordum zor gelecek yarın işe gitmek eskişehir e eş tayiniylemi gittin sen

buselik nasılsın canım valla sıcaktan bayılıyorum tüm gün kızımı gezdirdik yoruldum valla şimdi oturdum bakıyorum biraz yarında mesai 4 gündür çalışmıyordum zor gelecek yarın işe gitmek eskişehir e eş tayiniylemi gittin sen

hayır canım kendi tayin yerim.burada da havalar daha yeni ısınmaya başladı.senin de bir kızın var sanırım benim gibi.benimkisi çok aktif bir çocuk,fotoğraftaki de benim kız.mesleğimiz yorucu,bir de evde ev işleri,çocukla ilgilenme derken çok yoruluyoruz vallahi.ben de izindeydim epeydir,bugün işe başladım,bana da zor geldi.bazen ev hanımlarına özenmiyor değilim.kadın çalışıyorsa da bir yardımcısı olacak ama nerdee.

Back