- Konu Sahibi ebediyyen_sevmek
-
Geçmiş olsun, kime ameliyat olduğunuzu merak ettim ve hangi yöntemle olduğunuzu..
zamanla şeklini şemalini alacaktır,daha çok erken konuşmak için diye düşünüyorum,umarım ödemler geçip göğüs kendini buldukça içinize siner.. masajı da ihmal etmeyin, keşke resimlerinizi görsek, belki de o kadar da küçük değildir.. tekrar geçmiş olsun
Beklentini karşılayamamış olabilir bu büyüklük sen haklısın lakin artık olmuş bitmiş Keşkeye takılmayalım Sen bence Kilo Ver Kilon Boyuna Göre Fazla Ben 1.70 boydayım Kilom 50 ve Halen Daha İncelmeye Çalışıyorum Sende eğer kilo verip Yağ Kütleni AZALTIP KAS Kütleni Çoğaltırsan memişlerin Daha BüyükGörünür Emin OL
çok geçmiş olsun
inşallah geçici bir durumdur bu memnuniyetsizliğin :26:
bence eski resimlerine bak arada mutlaka bir fark vardır hiç göğsün yokmuydu ameliyat öncesi
bide burda küçük olduğunu düşünen bir çok arkadaş resimlerini paylaştığında kendilerininde sonradan fikri değişti bence sende paylaş eğer istersen tabi
benim ilk işim paylaşım deneyimli arkadaşlardan yorum almak olucak eminimki çok yardımları olucak
Teşekkür ederim.Tabiiki fark var da ben ne istediğimi açıkça söylemiştim.(Meme dokum vardı)Bu arada ben doğal olsun bile demedim ki küçük olmasın diye;çünkü bizim doğal anlayışımızla doktorlarınki farklı.Ya ne bileyim ameliyat olunuyo hem maddi hem manevi zorlukları var yani insan bunun sonucunda beklentisinin olmasını istiyo...Paylaşım konusunda :78:
Canım zaten diyetteyim çok daha kiloluydumşu iyileşme dönemini bir atlatsam zaten hareket hareket...fitnes ve pilatese başlıycam ama malum sadece yürüyebiliyorum şimdilik .Bu arada benim kas zarı altı oldu hani kas protezi sıkıyo ya onun için kas zarı altı yerleştirilen protezler daha küçük gözüküyo acaba ben fitnes falan yaptığımda göğüs kasım güçlenip iyice silikonu küçük gösterir mi?
Canım zaten diyetteyim çok daha kiloluydumşu iyileşme dönemini bir atlatsam zaten hareket hareket...fitnes ve pilatese başlıycam ama malum sadece yürüyebiliyorum şimdilik .Bu arada benim kas zarı altı oldu hani kas protezi sıkıyo ya onun için kas zarı altı yerleştirilen protezler daha küçük gözüküyo acaba ben fitnes falan yaptığımda göğüs kasım güçlenip iyice silikonu küçük gösterir mi?
Canım bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum,bana 400cc koydu doktorum.Protez kas ile meme dokusunun arasındaki zarın altına koyuluyor.Bu durumdada kas protezi sıkmıyor,sıkamaz çünkü kasın üstüne kalıyor protez,zarında altında,anlatabildimmi??Yani spor yaptıgında gögüs kasın güçlenip sıkılaştıgında silikonu sıkmaz ve küçük göstermez,için rahat olsun canım.
canım, aynı şeyi ben de yaşadfım, hala da olması gerekenden küçük olduğunu düşünüyorum, hem de ben 170 boyundayım ve 250cc kasaltı takıldı, her yönden daha vahim yani benim durum. :96: benim de tam 1 ay oldu. biraz alıştım gibi, elden bişey gelmiyorben ilk hafta kontrolde yeniden olucam dedim, doktorum 6 aydan önce olamazsın dedi de biraz sakinleştim, yoksa orada yatıcaktım sedyeye
biraz sakin olmamız lazım, buradaki deneyimli arkadalar da 6 ay sonra şekil oturunca göze daha güzel geldiğini söylüyorlar, tecrübeyi dinlemek lazım...
illa ikinciyi düşünürsen, içine sinmemişse hala bi kaç sene sonra, o zaman düşünürsün, ben kendimi öyle avutuyorum artık
Haklısın da canım benim en çok sinirlendiğim durum baştan ısrarla söylemiş olmam hani doğal olsun desem anlıycam kasüstü de yapabilirlerdi.Bir de 6 ay mı bekleniliyomuşdiyo ki çıkarttır.Önceden küçük diyodum hep hayalimdi ama anneme söyleyemiyodum anneme söyledim kabul etti istediğim şeyi yapmadılar gel de üzülme
Bugün 13.günüm kas altı protez takıldı banada...Acayip büyük geliyorlar gözüme doktoruma da söyledim yok gayet güzel deyip geçiştirdi ama çok büyük bunlar çok mutsuzum füze gibi omuzlarımda çok geniş değil bende eğer inmezlerse 2. ameliyatı düşünenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?