• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebediyyen sevmek Meme Estetiği Ameliyatı

ebediyyen_sevmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
104
1
46
Bursa
Kızlar ben operasyon geçireli 4 hafta olucak neredeyse doktoruma ısrarla 275 üstü takmasını rica ettim o da tamam denerim büyük ccleri hangisi daha iyi olursa yaparım dedi(ben 300 cc istiyodum) ameliyattan çıktım(narkoz=üşümek,ağrı=pişmanlık) sonuçta ağrıları falan göze alıyosun yeter ki istediğimiz gibi olsun...İlk günkü ödemli halini çok beğenmiştim hani şuan da o kadar olsa çok memnun olucaktım;ama değil bi kaç gün önce iç çamaşırı baktım markadan markaya değişiyo sanırım x bir markada 75c oldu 80 olanın uç kısmı biraz pot gibi durdu diğer bir markada 80 b ler oldu bugün ölçtüm gögüs çevresi 89,5 gibi bir şey çıktı bu arada boyum 164 kilom 61 yani ince bir insan değilim o yüzden bence küçük ya moralim 0 bugün doktora kontrol için gitmem gerkiyo masaj göstericem demişti ama o kadar moralim bozuk ki belki giderim belki gitmem modundayım ;çünkü ben ne istediğimi bilerek gittim o da tamam dedi ve ameliyatta 275 takılmış çok güzel çok doğal olmuş diye diğerleri denenmemiş konuşmalarından anladığım kadarıyla(gögüsüm daha büyüğünü almayabilirmiş falan da dediler göğüs altı ölçüm 80...ameliyat 45 dak sürmüş bence diğerleri denenmedi) :59:

Geçmiş olsun, kime ameliyat olduğunuzu merak ettim ve hangi yöntemle olduğunuzu..
zamanla şeklini şemalini alacaktır,daha çok erken konuşmak için diye düşünüyorum,umarım ödemler geçip göğüs kendini buldukça içinize siner.. masajı da ihmal etmeyin, keşke resimlerinizi görsek, belki de o kadar da küçük değildir.. tekrar geçmiş olsun

Beklentini karşılayamamış olabilir bu büyüklük sen haklısın lakin artık olmuş bitmiş Keşkeye takılmayalım Sen bence Kilo Ver Kilon Boyuna Göre Fazla Ben 1.70 boydayım Kilom 50 ve Halen Daha İncelmeye Çalışıyorum Sende eğer kilo verip Yağ Kütleni AZALTIP KAS Kütleni Çoğaltırsan memişlerin Daha Büyük :34: Görünür Emin OL

çok geçmiş olsun :16:
inşallah geçici bir durumdur bu memnuniyetsizliğin :26:
bence eski resimlerine bak arada mutlaka bir fark vardır hiç göğsün yokmuydu ameliyat öncesi
bide burda küçük olduğunu düşünen bir çok arkadaş resimlerini paylaştığında kendilerininde sonradan fikri değişti bence sende paylaş eğer istersen tabi
benim ilk işim paylaşım deneyimli arkadaşlardan yorum almak olucak eminimki çok yardımları olucak :34:

Geçmiş olsun, kime ameliyat olduğunuzu merak ettim ve hangi yöntemle olduğunuzu..
zamanla şeklini şemalini alacaktır,daha çok erken konuşmak için diye düşünüyorum,umarım ödemler geçip göğüs kendini buldukça içinize siner.. masajı da ihmal etmeyin, keşke resimlerinizi görsek, belki de o kadar da küçük değildir.. tekrar geçmiş olsun

275 mentor) kas zarı altı yöntemiyle bursa da oldum...1 ay olucak neredeyse ödem varsa eyvah eyvah...Masaja da yeni başlıycam teşekkür ederim...

Beklentini karşılayamamış olabilir bu büyüklük sen haklısın lakin artık olmuş bitmiş Keşkeye takılmayalım Sen bence Kilo Ver Kilon Boyuna Göre Fazla Ben 1.70 boydayım Kilom 50 ve Halen Daha İncelmeye Çalışıyorum Sende eğer kilo verip Yağ Kütleni AZALTIP KAS Kütleni Çoğaltırsan memişlerin Daha Büyük :34: Görünür Emin OL

Canım zaten diyetteyim çok daha kiloluydum :77: şu iyileşme dönemini bir atlatsam zaten hareket hareket...fitnes ve pilatese başlıycam ama malum sadece yürüyebiliyorum şimdilik .Bu arada benim kas zarı altı oldu hani kas protezi sıkıyo ya onun için kas zarı altı yerleştirilen protezler daha küçük gözüküyo acaba ben fitnes falan yaptığımda göğüs kasım güçlenip iyice silikonu küçük gösterir mi?

çok geçmiş olsun :16:
inşallah geçici bir durumdur bu memnuniyetsizliğin :26:
bence eski resimlerine bak arada mutlaka bir fark vardır hiç göğsün yokmuydu ameliyat öncesi
bide burda küçük olduğunu düşünen bir çok arkadaş resimlerini paylaştığında kendilerininde sonradan fikri değişti bence sende paylaş eğer istersen tabi
benim ilk işim paylaşım deneyimli arkadaşlardan yorum almak olucak eminimki çok yardımları olucak :34:

Teşekkür ederim.Tabiiki fark var da ben ne istediğimi açıkça söylemiştim.(Meme dokum vardı)Bu arada ben doğal olsun bile demedim ki küçük olmasın diye;çünkü bizim doğal anlayışımızla doktorlarınki farklı.Ya ne bileyim ameliyat olunuyo hem maddi hem manevi zorlukları var yani insan bunun sonucunda beklentisinin olmasını istiyo...Paylaşım konusunda :78:

Teşekkür ederim.Tabiiki fark var da ben ne istediğimi açıkça söylemiştim.(Meme dokum vardı)Bu arada ben doğal olsun bile demedim ki küçük olmasın diye;çünkü bizim doğal anlayışımızla doktorlarınki farklı.Ya ne bileyim ameliyat olunuyo hem maddi hem manevi zorlukları var yani insan bunun sonucunda beklentisinin olmasını istiyo...Paylaşım konusunda :78:

:9: paylaşım konusunda çekinmene gerek yok ama tabi sen bilirsin
bende büyük olması konusunda ısrarlıyım küçük olursa üzülürüm
inşallah bende atlatırımda burda konuşuyor olurum :16:

Canım zaten diyetteyim çok daha kiloluydum :77: şu iyileşme dönemini bir atlatsam zaten hareket hareket...fitnes ve pilatese başlıycam ama malum sadece yürüyebiliyorum şimdilik .Bu arada benim kas zarı altı oldu hani kas protezi sıkıyo ya onun için kas zarı altı yerleştirilen protezler daha küçük gözüküyo acaba ben fitnes falan yaptığımda göğüs kasım güçlenip iyice silikonu küçük gösterir mi?

Yok canıımmm Kas Zarı Dediğin Zaten 1 mm Bir Zar Yahuu Nekadar sıkacak Kocaman Protezi Mümkün değil Küçük gözükmez kas altı olunca Asıl küçük Gözüküyor kas Kemik Gibidir ama Zar bu Yahu 1 mm zar küçük göstermez ayrıca Yürüyüş deyip geçme her gün bir saat yürü bakalım tempolu bak gör nasıl eriyecek ve Sıkılaşacaksın :34:

Canım bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum,bana 400cc koydu doktorum.Protez kas ile meme dokusunun arasındaki zarın altına koyuluyor.Bu durumdada kas protezi sıkmıyor,sıkamaz çünkü kasın üstüne kalıyor protez,zarında altında,anlatabildimmi??Yani spor yaptıgında gögüs kasın güçlenip sıkılaştıgında silikonu sıkmaz ve küçük göstermez,için rahat olsun canım.:34:

Canım bende kas zarı altı yöntemiyle ameliyat oldum,bana 400cc koydu doktorum.Protez kas ile meme dokusunun arasındaki zarın altına koyuluyor.Bu durumdada kas protezi sıkmıyor,sıkamaz çünkü kasın üstüne kalıyor protez,zarında altında,anlatabildimmi??Yani spor yaptıgında gögüs kasın güçlenip sıkılaştıgında silikonu sıkmaz ve küçük göstermez,için rahat olsun canım.:34:

Çok sağol arzum valla biraz içim rahatladı;ama ben 2.ameliyatı düşünmeye başladım bile:59:

canım, aynı şeyi ben de yaşadfım, hala da olması gerekenden küçük olduğunu düşünüyorum, hem de ben 170 boyundayım ve 250cc kasaltı takıldı, her yönden daha vahim yani benim durum. :96: benim de tam 1 ay oldu. biraz alıştım gibi, elden bişey gelmiyor :( ben ilk hafta kontrolde yeniden olucam dedim, doktorum 6 aydan önce olamazsın dedi de biraz sakinleştim, yoksa orada yatıcaktım sedyeye :1:
biraz sakin olmamız lazım, buradaki deneyimli arkadalar da 6 ay sonra şekil oturunca göze daha güzel geldiğini söylüyorlar, tecrübeyi dinlemek lazım...
illa ikinciyi düşünürsen, içine sinmemişse hala bi kaç sene sonra, o zaman düşünürsün, ben kendimi öyle avutuyorum artık

canım, aynı şeyi ben de yaşadfım, hala da olması gerekenden küçük olduğunu düşünüyorum, hem de ben 170 boyundayım ve 250cc kasaltı takıldı, her yönden daha vahim yani benim durum. :96: benim de tam 1 ay oldu. biraz alıştım gibi, elden bişey gelmiyor :( ben ilk hafta kontrolde yeniden olucam dedim, doktorum 6 aydan önce olamazsın dedi de biraz sakinleştim, yoksa orada yatıcaktım sedyeye :1:
biraz sakin olmamız lazım, buradaki deneyimli arkadalar da 6 ay sonra şekil oturunca göze daha güzel geldiğini söylüyorlar, tecrübeyi dinlemek lazım...
illa ikinciyi düşünürsen, içine sinmemişse hala bi kaç sene sonra, o zaman düşünürsün, ben kendimi öyle avutuyorum artık

Haklısın da canım benim en çok sinirlendiğim durum baştan ısrarla söylemiş olmam hani doğal olsun desem anlıycam kasüstü de yapabilirlerdi.Bir de 6 ay mı bekleniliyomuş :47: diyo ki çıkarttır.Önceden küçük diyodum hep hayalimdi ama anneme söyleyemiyodum anneme söyledim kabul etti istediğim şeyi yapmadılar gel de üzülme:59:

Haklısın da canım benim en çok sinirlendiğim durum baştan ısrarla söylemiş olmam hani doğal olsun desem anlıycam kasüstü de yapabilirlerdi.Bir de 6 ay mı bekleniliyomuş :47: diyo ki çıkarttır.Önceden küçük diyodum hep hayalimdi ama anneme söyleyemiyodum anneme söyledim kabul etti istediğim şeyi yapmadılar gel de üzülme:59:

Ay canım ben protezin boyutundan şikayetçi oldugunu bilmiyordum yaa...Baştan okumadım yorumlarını ondan yanlış anladım.Hımmm..işte benim en çok korktugum konuda buydu,ameliyattan sonra ya küçük olursa,ya istedigim büyüklükteki protezi koymazsa doktorum diye hep düşünüyordum.Ama Allahdan şikayetim olmadı.Ama gerçektende ilk birinci aydan sonra gözle görülür bir küçülme oluyor,her ne kadar 400cc taktırsamda yinede gözümün önünde küçülmeleri anlayınca sinirlerim bozuluyor.Ben buradan ameliyat olacak kişlere hep diyorum cc degerlerinizi biraz yüksek tutun,eger büyük gögüs istiyorsanız tabi,burada dogal gögüs sevenlerde var çünkü.Yanlış anlamadıysan ameliyat yöntemin kas zarı altıydı senin.bence yönteme takılı kalma,ameliyat yöntemin çok güzel çünkü.Bende o yöntemle ameliyat oldum,bu yöntemde protez küçük görünmez,kas altı yöntemlerinde kes proteze fazla baskı yapar ve protez büyüklügü oldugundan bir veya iki beden daha küçük görünür.Yöntemle alakalı degil,seçilen protez büyüklügün küçük.Tabi tekrardan ameliyat olmayı fazla düşünme yinede,zor bir ameliyat sonuçta,insan hemen toparlanamıyor.Ama şöyle bir sene sonra filan seni çok mutsuz ediyorsa o zaman doktorunla veya seni anlayacak başka bir doktorla uzun uzun konuşursun.Ben 400cc ye ecet diyecek doktoru bulana kadar canım çıktı,Allahdan Hasan bey beni anladı ve taktı.Yoksa bende şu anda tekrar ameliyat olmayı düşünebilirdim.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun tabiiki keşke istediğin ölçülerde olsaydı bende bursa da eylül ayında ameliyat olacağım doktor araştırıyorum sen hangi dotora na kadara ameliyat oldun acaba birde hastanede kaldınmı 1 gece birde doktorunla görüştünmü tekrar

Kızlar moralim çok bozuk sol göğsüm diğerinden daha küçük duruyo(doktor aslında ölçmüş ve fark yok demişti)ödemi inmiş olabilir tamam ama küçük ya diğer göğsümde koltuk altıma doğru boşluk var biraz hiç bir şey anlamadım ve bugün tekrar ölçtüm 89 cm çıktı bir de ben diyet falan da yapıyorum boy 164 kilom 59 oldu ki diyete devam edicem... Doktora en son kontrolümde dile getirdim;ama hiç bir çözüm sunmadı çok güzel olduğunu falan söyledi daha önce dediğim gibi kontrole bile gitmiycem bu kadar üzülceğimi bilseydim hiç olmazdım en azından bir umudum olurdu şimdi lokal anesteziyle olmak istiyorum;ama lokalle yenilenir mi bilmiyorum ki yenilense bile yazık günah değil mi o kadar acı çektim...

Bugün 13.günüm kas altı protez takıldı banada...Acayip büyük geliyorlar gözüme doktoruma da söyledim yok gayet güzel deyip geçiştirdi ama çok büyük bunlar çok mutsuzum füze gibi omuzlarımda çok geniş değil bende eğer inmezlerse 2. ameliyatı düşünenlerdenim.

Bugün 13.günüm kas altı protez takıldı banada...Acayip büyük geliyorlar gözüme doktoruma da söyledim yok gayet güzel deyip geçiştirdi ama çok büyük bunlar çok mutsuzum füze gibi omuzlarımda çok geniş değil bende eğer inmezlerse 2. ameliyatı düşünenlerdenim.

Canım kaç cc olduğunu söylememişsin;ama için rahat olsun 13 gün daha çok erken ödem olduğunu da biliyosun...Benim ilk günle 6. haftam arasında bayağı fark var gerçi benim adet dönemine denk gelmişti onun için şişlik fazla olmuş olabilir...

Bana da ameliyatta kaç cc olacağına karar vereceğini söylemişti ama ben büyük istemediğimi ameliyata girerken bile ameliyathanede hatırlattım yine de dinlememiş ki bu kadar büyükler.Zaten eşim karşıydı istemeye istemeye kabul etti şimdi beni telkin ediyor biraz daha bekle belki küçülürler diye :)) haftaya kontrole gideceğim tekrar sorucam kaç cc taktığını ve memnuniyetsizliğimide söylicem bakalım ne diyecek.Ameliyattan çıktığımdan beri burada hergün yorumları oluyorum küçülüyorlar diyolar bakalım inşşşş...sabır diyorum...Bu arada 1.67 boyum kilom 50 amelyattan önce göğüs çevrem 80 di şimdi 90 cm...

Back
X