- Konu Sahibi ebediyyen_sevmek
Kızlar ben operasyon geçireli 4 hafta olucak neredeyse doktoruma ısrarla 275 üstü takmasını rica ettim o da tamam denerim büyük ccleri hangisi daha iyi olursa yaparım dedi(ben 300 cc istiyodum) ameliyattan çıktım(narkoz=üşümek,ağrı=pişmanlık) sonuçta ağrıları falan göze alıyosun yeter ki istediğimiz gibi olsun...İlk günkü ödemli halini çok beğenmiştim hani şuan da o kadar olsa çok memnun olucaktım;ama değil bi kaç gün önce iç çamaşırı baktım markadan markaya değişiyo sanırım x bir markada 75c oldu 80 olanın uç kısmı biraz pot gibi durdu diğer bir markada 80 b ler oldu bugün ölçtüm gögüs çevresi 89,5 gibi bir şey çıktı bu arada boyum 164 kilom 61 yani ince bir insan değilim o yüzden bence küçük ya moralim 0 bugün doktora kontrol için gitmem gerkiyo masaj göstericem demişti ama o kadar moralim bozuk ki belki giderim belki gitmem modundayım ;çünkü ben ne istediğimi bilerek gittim o da tamam dedi ve ameliyatta 275 takılmış çok güzel çok doğal olmuş diye diğerleri denenmemiş konuşmalarından anladığım kadarıyla(gögüsüm daha büyüğünü almayabilirmiş falan da dediler göğüs altı ölçüm 80...ameliyat 45 dak sürmüş bence diğerleri denenmedi)