• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ebced i kebir hesabı ile gerçek evlilik falı bakabilirsinz

A,b,c diye kodlayarak yazıldı kaç kere,yada sayı değilde yazıylada yazıldı telf.numaraları.

Öncelikle 2 tertip var önce birincisini söyleyeyim basit işlemler ..
395 ile 198 i topluyorsun,hariçten 7 ilave ediyorsun
Ve çıkan sayıyı 8 e boluyorsun kalan sayı kaç sa bana söyle yorumunu yazayım
93.625 çıktıyorumlar mısın

1-Kalırsa ayrılığa delalet eder.

2-Kalırsa büyük saadet ve mutluluğa işarettir.

3-Kalırsa gençliklerinin yokluk ve zorlukla ihtiyarlıklarının da saadet ve bollukla geçeceğine işarettir .

4-Kalırsa evliliğin uğursuz ve çirkin bir hayata işaret ettiği vakidir.

5-Kalırsa çok mal mülk ve bolluğa,evlatlarının çokluğuna işarettir .

6-Kalırsa devamlı bir uğursuzluk aşırı bir geçimsizlik, huzursuzluğa işarettir .

7-Kalırsa mübarek ve hayırlı bir evlilik olacak demektir.

8-Kalırsa rızklarının bol mutluluklarının sonsuz olacağına işarettir .

9-Kalırsa çok uğursuz aşırı geçimsizl ik ve sevginin olmadığı bir evliliğe işarettir .

Özelden attm sana. Kodlama zor geldi :)
1-Kalırsa ayrılığa delalet eder.

2-Kalırsa büyük saadet ve mutluluğa işarettir.

3-Kalırsa gençliklerinin yokluk ve zorlukla ihtiyarlıklarının da saadet ve bollukla geçeceğine işarettir .

4-Kalırsa evliliğin uğursuz ve çirkin bir hayata işaret ettiği vakidir.

5-Kalırsa çok mal mülk ve bolluğa,evlatlarının çokluğuna işarettir .

6-Kalırsa devamlı bir uğursuzluk aşırı bir geçimsizlik, huzursuzluğa işarettir .

7-Kalırsa mübarek ve hayırlı bir evlilik olacak demektir.

8-Kalırsa rızklarının bol mutluluklarının sonsuz olacağına işarettir .

9-Kalırsa çok uğursuz aşırı geçimsizl ik ve sevginin olmadığı bir evliliğe işarettir .

Canım banada bak lütfen çok merak ettimm bir 100 çıktı bide 506 bunlar eşimle benim toplamı ayrı ayrı sayılar çıktı sitede . Bir 100 e bide 506 ya bakarsan çok sevinirim

aa aaaaaa yorumlayan kişi niçin banlanmış yahu :KK14:
Başka bir konu yüzünden banlandım . İsterseniz burdan bakın tek tek yazamıyorum internet hakkm yok..
WP_20150405_17_35_53_Pro.jpg

İsimlerden hareketle ebced hesabı bilgilerini kullanarak gelecek tahminleri yürütmeye gelince; bu “falcılıktan” başka bir şey değildir. Fal ise dînimizde haramdır.

Ebced hesabı, ehliyetli âlimlerin (herkesin değil) âyet ve hadislere dayanarak tarih çıkardıkları bir gizli ilimdir. Falcılık değildir. Bu ilmin, gençlerin geleceklerini töhmet altına alırcasına evlilik öncesi kullanılması çok yanlıştır; hiçbir şekilde doğru netice vermez.
Evlenecek gençlerin birbirlerini dindarlığı ve huy güzelliği nedeniyle tercih etmeleri sünnetini ihmal etmemeleri ilk adımda önemli bir başlangıç olacaktır. Ayrıca fala baktırmalarına gerek yoktur, câiz de değildir

Back