Ebced Bakimi

Tam okuyamadım yeni üye oldum çok baktırmak istiyorum ama düzgün bakan yok ben bir yere baktırdım alakasız şeyler söyledi hiçbiri tutmadı inşallah burda bulurum teşekkür ederim uyarın için
Aynen. Tekrar alakasiz birine kaptirma parani. Yorumlari iyi oku. Birine ikisine bakma hepsini oku. Bosu bosuna parani da enerjini de tuketme canim. Iyilerini mutlaka bulacaksin. Arastir

Banada burdan bi arkadaş tavsiyede bulundu gitmeyi düşünüyorum konuştum kişiyle youtube da videoları var aklıma yattı

bayanlar yıldızname bakımı banada lazım isim verebilecek olan bana özelden yazabilirmi lütfen...

ben de gecenlerde birine baktırdım yuzde 70 tarif ettigi kisiliktir yaptıgı istir tuttu fln ama yuzde 30 cok alakasız seyler soyledı. yanı tarıf ederken anlattıkları sacma geldi cunku benım bıldıgım oyle seylerın olmadıgı. sonra gelecek icin bıkac sey soyledı valla oldu diyemıycem olmadı da dıyemıycem ucu acıktı yanı. bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…